SCHRIJFACTIVITEIT: BLOG

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Heel vaak is dat iets informatiefs (hoe kun je het beste....) maar het kan ook inspirerend zijn (omgaan met je scheiding). In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt.
Maximaal 1000 woorden. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Vakantie

Publicatie: | Ingrid Karsten

4 Oktober vlieg ik naar Algiers en wordt daar opgewacht door Was Im. We zullen een nacht doorbrengen in Algiers in ee hotel met een verwarmd buitenbad dat vlakbij het vliegveld ligt. Dan gaan we naar zijn huis. Ik heb een koffer besteld en moet nog mijn paspoort en visum regelen maar heb wel pasfoto’s laten maken. Ik blijf een week want mijn financiën slinken maar ik heb er wel zin in. Ik heb alle vertrouwen in Was Im en zij n familie, heb ze aan de telefoon gehad en het zijn lieve mensen die me willen helpen. In October is het niet meer zo warm in Algerije en ik moet me nog steeds laten inenten tegen cod verdorrie. Ik ga een reisgids halen en kijken wat er allemaal te zien is en verder zie ik het wel. Oh ben al zo lang niet op vakantie geweest en hou zo van vliegen. De reis kost 311 euro en 39 euro voor mijn bagage. Ik neem een trolley mee. Die kost dan ook wel weer wat maar hij moet afsluitbaar zijn. JA dit moet lukken na alle ellende. De rest van de reis kost me niet veel want ik verblijf bij Was Im en zijn familie. Het zou alleen zo vreselijk leuk zijn als ik een paar kilo verlies. Want ik ben veel te dik en er gaat niets af. Ik denk dat de diëtist het opgegeven heeft met mijn afzeggingen maar ik moet gewoon gaan bewegen.

Slaap lekker Nederland!

Amstelveen, 3 september 2022

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.