SCHRIJFACTIVITEIT: BLOG

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Heel vaak is dat iets informatiefs (hoe kun je het beste....) maar het kan ook inspirerend zijn (omgaan met je scheiding). In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt.
Maximaal 1000 woorden. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

vakantie

Publicatie: | Ingrid Karsten

Vandaag heb ik toegekeken hoe mijn buren hun auto inpakten, ze zijn vertrokken naar Spanje! En toen bekroop me het gevoel dat ik al zo lang niet meer op vakantie was geweest. Het is bereheet in Frankrijk en Spanje maar ik verblijf graag in een huisje op een camping. We hebben al zo lang geen vakantie gehad en hebben net een dure kookplaat aangeschaft van 540 euro! Ik vind het jammer dat ik nooit meer in Brussel kom, ik mis het echt! Ik heb daar zulke goede herinneringen aan. De Falstaff met de lekker frambozentaartjes en het Horta museum. In Haarlem heb je een goed Belgisch restaurant dat heet café de Bruxelles en we gingen daar redelijk vaak heen. Maar het geld is op en ik zal gaan zwemmen en ik denk dat mijn vriend het ook wel leuk vindt om weg te gaan. Maar toen ik die lieve familie zag bekroop me het gevoel dat ik een baby wens heb. 58 jaar en al lang maagd. Gelukkig maar. Geen erotische gedachten, heel soms maar de wens om mezelf terug te vinden blijft!

Amstelveen, 18 juli 2022

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
19.07.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
een reactie mga
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.