Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 230
Klik op de profielnaam of -afbeelding van de schrijver voor meer informatie en een overzicht van zijn/haar schrijfactiviteiten.

Stukjes Peloponnesos deel 2

| Han Penders

zaterdag 12 oktober 

Vanmorgen genoten van het ontbijtje en de bagage in de huurauto gelegd. Griekse radiozender op met bouzouki muziek en warempel er kwam ongevraagd de sirtaki nog langs . Hoe Grieks wil je het hebben ?

Schitterende route gereden over de bergketen en langs de zee richting Monemvasia. Toch een tochtje van zo’n slordige 150 kilometer. Ons jonge huurautotje met gering vermogen toonde karakter door niet aflatend de steile hellingen te beklimmen . Voor ons doemde plots de contouren op van het stadje Monemvasia, en reden we de fikse berg op naar de poort van het eeuwenoude vestingstadje . Werkelijk een pittoresk plaatsje. 28 graden , terrasje aan zee , fantastisch onderkomen voor de nacht , helemaal goed! Daarop hebben we de uitdagende klim gemaakt naar de ruïnes van de oude “ boven stad “ ,  restaurantje vastgelegd , nu douchen en offeren aan Dyonissos . 

Dit artikel delen?

Graag je mening (waardering en/of commentaar) over deze inzending.
Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

Je waardering voor een artikel

Hits: 134

(De gemiddelde waardering is 0 door stem(-men)

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen

Misschien wil je de volgende inzending ook wel lezen...

Postmodern

Geschreven door Martin Reekers. Geplaatst in Column.
Ik wilde een fors aantal pakketjes versturen. De baliemedewerkster van het postagentschap bij de supermarkt moest ervan fronsen. “Het kost me veel tijd om al die pakketten ...
Actuele Top 3 van deze rubriek

Over mij

21, apr, 2020 Karin Driegen

Koffie met een Belinda

11, mei, 2020 Marieke Vos

Gevleugelde uitspraken

26, apr, 2020 Machteld Berkelmans
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!