Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 274

Stukjes Peloponnesos deel 2

zaterdag 12 oktober 

Vanmorgen genoten van het ontbijtje en de bagage in de huurauto gelegd. Griekse radiozender op met bouzouki muziek en warempel er kwam ongevraagd de sirtaki nog langs . Hoe Grieks wil je het hebben ?

Schitterende route gereden over de bergketen en langs de zee richting Monemvasia. Toch een tochtje van zo’n slordige 150 kilometer. Ons jonge huurautotje met gering vermogen toonde karakter door niet aflatend de steile hellingen te beklimmen . Voor ons doemde plots de contouren op van het stadje Monemvasia, en reden we de fikse berg op naar de poort van het eeuwenoude vestingstadje . Werkelijk een pittoresk plaatsje. 28 graden , terrasje aan zee , fantastisch onderkomen voor de nacht , helemaal goed! Daarop hebben we de uitdagende klim gemaakt naar de ruïnes van de oude “ boven stad “ ,  restaurantje vastgelegd , nu douchen en offeren aan Dyonissos . 

Dit artikel delen?
Auteur van dit artikel:
© Han Penders
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Hits: 263
Publicatie op .

Geef een waardering voor: "Stukjes Peloponnesos deel 2"

Geschreven door Han Penders . Geplaatst in Blog.
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Grammatica & Spelling:
Passend in deze rubriek:

Jouw feedback hier?

Dat is mogelijk met een waardering en/of jouw commentaar te geven.
Ook kun je reageren op commentaar van anderen.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!