Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog) zijn.

652 Hits

Publicatie op:
Mijn eerste week

Mijn eerste week

Gestart op 5 februari met een inspiratie over het songfestival dat dit jaar zijn 65ste editie mag laten starten in Rotterdam op 12 , 14 en 16 mei. Alle songfestivalnummers die tot het winnaarspodium mochten staan er in verwerkt. Met al meer dan 80 hits ben ik zeer blij.

Elke vrijdag wordt er een poëtische versie van een weekje nieuws gemaakt met het belangrijkste nieuws uit België en buitenland.

Verder heb ik al geschreven over onderwijs , steden , cultuur en rust.
Deze kan u vinden bij poëzie en korte verhalen.

Ik hoop dat ik u nog meer mag laten inspireren en gevoelens laten uittonen over allerlei onderwerpen zoals: school , actua , vrije tijd , ...

Zelf ben ik ook al genomineerd voor de talentvolle schrijver 2020.

Tot nu toe nog geen poëzie over sociale media, omdat ik zoveel als mogelijk cultuur wil beleven.

Hartelijk dank om te lezen en geniet nog van de poëzieverhalen!

Stijn Luyten (7/02/2020)


Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Mijn eerste week"

© Stijn Luyten