• Blogs

  Een blog is in feite een persoonlijke website met verhalen over het leven van de schrijver. Het is een soort online openbaar dagboek waar de schrijver de lezers op de hoogte houdt.

 • Ook meedoen?

  Een blog publiceren op Schrijverspunt? Dat is mogelijk door eerst in te loggen (lid worden is gratis). 
 • Beoordelen?

  Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!
  Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!

Blog

Jouw verhaal hier toevoegen?

Marina Mall

Nou hier zit ik dan, op het balkon van Dubai niet beseffend dat ik hier ben tussen al deze hoge gebouwen. Dat is best wel fascinerend als klein meisje die net iets langer is dan 1,50. Het is hier bijna negen uur en ik ben echt kapot, het is pas de eerste dag en als ik heel eerlijk ben vind ik het geweldig maar ook weer ja.. niet perse stom maar ook niet van ja ik moet echt nog een keer komen. Het is echt mooi en anders dan de landen waar ik ben geweest (wat trouwens niet de meest spectaculaire landen waren gewoon Griekenland, Suriname, Turkije en Spanje). Maar het voelt zo tegenstrijdig, er zijn letterlijk kinderen aan de andere kant van de wereld die geeneens water hebben en dan heb je hier in een shopping mall een hele afdeling voor eten. Maar zo is de wereld nu eenmaal super oneerlijk en extreem goed gebalanceerd. Ik vind het wel echt interessant dat Dubai echt in een korte tijd heel welvarend is geworden, want ik bedoel maar van het is een klein land en tien jaar geleden sprak niemand erover. Misschien ben ik nog zo sceptisch erover ,omdat het pas de eerste dag is, we hebben niet zo superveel gedaan behalve een beetje geshopt en op het strand gelegen. Er staan trouwens wel echt super leuke dingen op de planning. We gaan morgen naar Burj Khalifa dat is een super hoog gebouw zelf weet ik er niks van behalve dat het is vernoemd naar de koning van Dubai. En overmorgen gaan we een safari tour doen in de woestijn, daar heb ik wel echt veel zin. Ik denk ook echt dat ik verder ga met bloggen schrijven, het brengt soort van rust. Ik heb nu ook geen idee hoe ik het moet afsluiten, moet ik doei zeggen? Nee dat is vreemd, oke nou joejoe.


Dit artikel delen?
Pin It
 • Hits: 325
(De gemiddelde waardering is 0 door stem(-men)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Inzendingen in deze rubriek:

Hoogste beoordeling

Top 3 : De laatste 3 maanden

Top 3 : Totaal

Meeste hits

Top 3 : De laatste 3 maanden

Top 3 : Totaal

Meer schrijfactiviteiten

Jouw verhaal gratis als BookBuster?

Door BookBuster krijgen minder bekende schrijvers een serieuze kans. BookBuster is een project van Schrijverspunt om (nog) minder bekende schrijvers een publicatiekans te geven. Het is de manier om…

Blog: Jouw persoonlijk platform

Een blog is een online plek waar je onder eigen controle content kunt publiceren en waar je een bepaalde groep mensen mee aanspreekt. Het is een is een persoonlijk dagboek op een website dat…