Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 274

Marina Mall

Nou hier zit ik dan, op het balkon van Dubai niet beseffend dat ik hier ben tussen al deze hoge gebouwen. Dat is best wel fascinerend als klein meisje die net iets langer is dan 1,50. Het is hier bijna negen uur en ik ben echt kapot, het is pas de eerste dag en als ik heel eerlijk ben vind ik het geweldig maar ook weer ja.. niet perse stom maar ook niet van ja ik moet echt nog een keer komen. Het is echt mooi en anders dan de landen waar ik ben geweest (wat trouwens niet de meest spectaculaire landen waren gewoon Griekenland, Suriname, Turkije en Spanje). Maar het voelt zo tegenstrijdig, er zijn letterlijk kinderen aan de andere kant van de wereld die geeneens water hebben en dan heb je hier in een shopping mall een hele afdeling voor eten. Maar zo is de wereld nu eenmaal super oneerlijk en extreem goed gebalanceerd. Ik vind het wel echt interessant dat Dubai echt in een korte tijd heel welvarend is geworden, want ik bedoel maar van het is een klein land en tien jaar geleden sprak niemand erover. Misschien ben ik nog zo sceptisch erover ,omdat het pas de eerste dag is, we hebben niet zo superveel gedaan behalve een beetje geshopt en op het strand gelegen. Er staan trouwens wel echt super leuke dingen op de planning. We gaan morgen naar Burj Khalifa dat is een super hoog gebouw zelf weet ik er niks van behalve dat het is vernoemd naar de koning van Dubai. En overmorgen gaan we een safari tour doen in de woestijn, daar heb ik wel echt veel zin. Ik denk ook echt dat ik verder ga met bloggen schrijven, het brengt soort van rust. Ik heb nu ook geen idee hoe ik het moet afsluiten, moet ik doei zeggen? Nee dat is vreemd, oke nou joejoe.


Dit artikel delen?
Auteur van dit artikel:
© S T
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Hits: 588
Publicatie op .
 
  Meer van deze schrijver:

Geef een waardering voor: "Marina Mall"

Geschreven door S T . Geplaatst in Blog.
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Grammatica & Spelling:
Passend in deze rubriek:

Jouw feedback hier?

Dat is mogelijk met een waardering en/of jouw commentaar te geven.
Ook kun je reageren op commentaar van anderen.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!