Blogs

Blogs op Schrijverspunt
  • Een blog is een online plek waar je onder eigen controle content kunt publiceren en waar je een bepaalde groep mensen mee aanspreekt.

    Hieronder zijn de laatste blogs te vinden.
  • meedoenWil je ook een blog publiceren op Schrijverspunt? Dat is mogelijk door eerst in te loggen (lid worden is gratis).
  • Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

    Een artikel beoordelen? Breng dan s.v.p. een stem uit  door op de gewenste(1-5) ster te klikken. (5 sterren is de hoogste waardering)

Marina Mall

Nou hier zit ik dan, op het balkon van Dubai niet beseffend dat ik hier ben tussen al deze hoge gebouwen. Dat is best wel fascinerend als klein meisje die net iets langer is dan 1,50. Het is hier bijna negen uur en ik ben echt kapot, het is pas de eerste dag en als ik heel eerlijk ben vind ik het geweldig maar ook weer ja.. niet perse stom maar ook niet van ja ik moet echt nog een keer komen. Het is echt mooi en anders dan de landen waar ik ben geweest (wat trouwens niet de meest spectaculaire landen waren gewoon Griekenland, Suriname, Turkije en Spanje). Maar het voelt zo tegenstrijdig, er zijn letterlijk kinderen aan de andere kant van de wereld die geeneens water hebben en dan heb je hier in een shopping mall een hele afdeling voor eten. Maar zo is de wereld nu eenmaal super oneerlijk en extreem goed gebalanceerd. Ik vind het wel echt interessant dat Dubai echt in een korte tijd heel welvarend is geworden, want ik bedoel maar van het is een klein land en tien jaar geleden sprak niemand erover. Misschien ben ik nog zo sceptisch erover ,omdat het pas de eerste dag is, we hebben niet zo superveel gedaan behalve een beetje geshopt en op het strand gelegen. Er staan trouwens wel echt super leuke dingen op de planning. We gaan morgen naar Burj Khalifa dat is een super hoog gebouw zelf weet ik er niks van behalve dat het is vernoemd naar de koning van Dubai. En overmorgen gaan we een safari tour doen in de woestijn, daar heb ik wel echt veel zin. Ik denk ook echt dat ik verder ga met bloggen schrijven, het brengt soort van rust. Ik heb nu ook geen idee hoe ik het moet afsluiten, moet ik doei zeggen? Nee dat is vreemd, oke nou joejoe.


Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 276
(Gemiddelde waardering 0 met waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Wil je deze schrijver nomineren!

Bezoekers van Schrijverspunt kunnen 2 verschillende schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver 2019. Je kunt de schrijver van dit artikel nomineren door op de groene button te klikken.

Dank voor je nominatie!

Elke bezoeker van Schrijverspunt kan schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver. In totaal mag elke bezoeker 2 verschillende schrijvers nomineren over heel 2019. Nomineren is mogelijk tot 31 december 2019.

Omdat we streven naar een eerlijke nominatie voor Talentvolle schrijver 2019 controleren we elke nominatie op geldigheid. Ongeldige nominaties tellen niet mee in de score en verwijderen we.

Om de geldigheid van een nominatie te controleren vragen we je hieronder je e-mailadres in te vullen.  We garanderen dat we dit emailadres niet aan derden verstrekken en slechts gebruiken voor controle. Na afronding van de nominatie verwijderen we  dit e-mailadres.
Ongeldige invoer

Top 10: Hoogste beoordeelding in deze rubriek

Top 10 : Meest gelezen in deze rubriek

Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!

Recente inzendingen voor schrijfactiviteiten met een hoge waardering van bezoekers.

ziek zijn

okt 12, 2019 Poëzie Sherina aka.sheri

Eigenwijs

sept 27, 2019 Kort verhaal Annemieke Spaander

Meer schrijfactiviteiten