SCHRIJFACTIVITEIT: BLOG

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Heel vaak is dat iets informatiefs (hoe kun je het beste....) maar het kan ook inspirerend zijn (omgaan met je scheiding). In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt.
Maximaal 1000 woorden. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Samen schrijven

Publicatie: | Lien Busschaert
Ik ben Lien, een jonge schrijfster. Gisteren ben ik teruggekeerd van mijn schrijfkamp, gegeven door een bekende belgische schrijfster. Het is de tweede editie die ik meedoe en ik vind het altijd geweldig. Naast het schrijven maken we ook plezier, wat natuurlijk heel belangrijk is. We schrijven dan met vijf mensen eenzelfde opdracht en bekijken samen de resultaten om te zien wat er beter kan. Gisteren ben ik dus vertrokken en de schrijfster zei dat ik eigenlijk geen schrijfkamp nodig heb om goede dingen op papier te brengen. Maar ik zal blijven komen tot ik te oud ben voor het kamp, want ik weet dat ik altijd nog zal kunnen bijleren en helemaal nog niet perfect ben, wat ik trouwens ook nooit zal zijn. Je bent nooit te oud om te leren. En daarom wil ik naar het kamp blijven gaan. Want daar schrijf ik met anderen en uit samen schrijven kan ik veel leren.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.