SCHRIJFACTIVITEIT: BLOG

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Heel vaak is dat iets informatiefs (hoe kun je het beste....) maar het kan ook inspirerend zijn (omgaan met je scheiding). In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt.
Maximaal 1000 woorden. 

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Richtlijnen gedicht 2

Publicatie: | Gustaaf van camp

Gemaild

From terstond@makeitthisone.eu

To. Gustaaf

Gewaardeerde,

Dank u voor uw feedback.

Natuurlijk zijn wij ons bewust van het feit dat woord en andere kunstenaars vaak minder onderlegd zijn in macro economische evenwichten en bedrijfseconomische of/en in de bijzondere beroepen richtlijnen. Maar uw opmerking is in zijn essentie juist, al wijst de beschrijving op een duidelijke irritatie, die geventileerd moest worden. In die mate zelfs dat met deze bevestiging van nog enigszins therapeutische meerwaarde helemaal geen sprake meer kan zijn.

Temeer uw analyse in zijn geheel correct is . Het is inderdaad zo dat bij ons in Nederland, lid van de EU en dit als volwaardig lid dus ook inzake monetair beleid, en daarenboven een voortrekker-van fiscale harmonisatie binnen deze Europese organisatie, er geen sociale bijdrage dient betaald te worden op auteurs rechten. Dat gebeurt trouwens momenteel bij geen enkel lid van de EU. Dus kan ik toch een tweede element toevoegen in de interpretatie van het in zijn doel voorbijschietende fiscale stimuli . Waarbij ik vrij zeker ben dat u ondertussen hoofdschuddend de lezing van deze uiteenzetting heb stop gezet, wil ik u meegeven dat dit uitgebreide antwoord zal voldoen aan de richtlijnen van de centrale overheden aangaande feedback op de fiscale wetten en uitzonderingen , meer bepaald naar de groepering van de duurzame dichters , die ondermeer, meer dan 567 woorden van meer dan 2 letters dient te bevatten.

Met onze zegel,
Voorzien van digitale datum,
??
Terstond

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een reactie geven! Schrijvers stellen vooral je tips en opmerkingen op prijs.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.