Voor schrijvers, door schrijvers
324 inzendingen in deze rubriek

Ook jouw tekstbijdrage is welkom en meedoen is gratis.

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.
Klik hier
Eerst inloggen of (gratis) aanmelden s.v.p. om je artikel in te zenden.
(klik op de button om in te loggen of je aan te melden)

121 Hits

Publicatie op:
Quarantaine dag 5
Tja, ik heb ik wel iets over mijzelf afgeroepen; iedere dag een quarantaine update. Vanwege mijn verjaardag vond ik een dag respijt wel op z'n plaats, maar wie A zegt...

Mijn bonus-kind is opgeknapt en kan niet wachten om opnieuw te testen zodat hij toch nog oud en nieuw kan vieren. Dat kan vijf dagen, waarna de klachten verdwenen zijn. Al rekenend is de testdatum… precies op 1 januari.
Ik moet toegeven dat hij de teleurstellingen best goed oppakt.

Sinds vanmorgen heeft mijn echtgenoot spierpijn in z’n hele lijf en weet niet hoe hij moet zitten of liggen. Heel sneu.
Nu is het wellicht te vroeg om te grappen over ‘het sterke geslacht’, ik heb immers een zwaard van Damocles boven mijn hoofd hangen. Maar buiten een gebroken hart, voel ik me lichamelijk gezien nog steeds goed.

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Quarantaine dag 5"

29.12.20
Feedback:
Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Louisa. En heel veel sterkte!
  • Schrijfkwaliteit
    5.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Heb je deze al gelezen?

  • zaterdag 16 mei (366) Luc Verschuren 16-05-2020

     Met de ijsheiligen achter de rug kan de zomer beginnen! Buiten zal dat wel kloppen maar op de beurs allerminst. Op het moment van schrijven worden eerdere koopsignalen acuut gevolgd door...

    Lees meer: zaterdag 16 mei