Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Quarantaine dag 5
Inzendingen: 340
Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
 
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.
Quarantaine dag 5
© Louisa van den Heerik op .
Aantal hits: 73
Tja, ik heb ik wel iets over mijzelf afgeroepen; iedere dag een quarantaine update. Vanwege mijn verjaardag vond ik een dag respijt wel op z'n plaats, maar wie A zegt...

Mijn bonus-kind is opgeknapt en kan niet wachten om opnieuw te testen zodat hij toch nog oud en nieuw kan vieren. Dat kan vijf dagen, waarna de klachten verdwenen zijn. Al rekenend is de testdatum… precies op 1 januari.
Ik moet toegeven dat hij de teleurstellingen best goed oppakt.

Sinds vanmorgen heeft mijn echtgenoot spierpijn in z’n hele lijf en weet niet hoe hij moet zitten of liggen. Heel sneu.
Nu is het wellicht te vroeg om te grappen over ‘het sterke geslacht’, ik heb immers een zwaard van Damocles boven mijn hoofd hangen. Maar buiten een gebroken hart, voel ik me lichamelijk gezien nog steeds goed.
Dit artikel delen?

geef een waardering voor: "Quarantaine dag 5"

Geschreven door Louisa van den Heerik . Geplaatst in Blog.
29.12.20
Feedback:
Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Louisa. En heel veel sterkte!
Grammatica & Spelling:
Goed
  • Lezenswaardig:
    100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Louisa van den Heerik 29.12.20
    Dank je
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !