Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Quarantaine dag 2
Inzendingen: 340
Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
 
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.
Quarantaine dag 2
© Louisa van den Heerik op .
Aantal hits: 99
Ons jongvolwassen, aan COVID-19 lijdend 'voorwerp' slaapt bijna de hele dag. Op wakkere momenten heeft hij gelukkig wél trek en dorst. Een hele geruststelling. Er is daardoor wat tijd voor bezinning.

Waar heeft onze lieve maar stoere puber het virus opgelopen? Wie zag hij in de tussentijd? Zijn er nog mensen die we moeten inlichten over een potentiële besmetting?
Gisteren hebben we al ons beddengoed en kleding gesorteerd zodat wij vandaag zo'n acht wasjes kunnen draaien. Wat een klus!
Rond 14u merk Ik dat ik me draaierig voel, slap en lusteloos.
'Oh schatje, zo begon het bij hem ook,' drukt mijn echtgenoot me op het hart. Zouden dit de eerste tekenen zijn? Ik voelde me eerder vandaag toch nog goed. Wat een onzekere zekerheid, we hebben het virus ongetwijfeld opgelopen maar wanneer worden we ziek? Of slaat het ons over? Ik besluit de vaatwasser in te gaan ruimen en zie mijn ontbijtbordje op het aanrecht staan. Ongebruikt.
'Ik weet al waarom ik me vreemd voel lieverd, ik heb nog helemaal niets gegeten vandaag!'
 
Enige tijd later ben ik weer opgeknapt en kan mij weer op het beddengoed gaan richten.
Nog geen COVID-19 dus. Niet vandaag.
Dit artikel delen?

geef een waardering voor: "Quarantaine dag 2"

Geschreven door Louisa van den Heerik . Geplaatst in Blog.
28.12.20
Feedback:
Ik hoop dat het ondertussen wat beter met jullie zoon gaat, Louisa en dat jullie er vrij van mogen blijven. Sterkte!
Grammatica & Spelling:
Goed
  • Lezenswaardig:
    100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !