SCHRIJFACTIVITEIT: BLOG

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Heel vaak is dat iets informatiefs (hoe kun je het beste....) maar het kan ook inspirerend zijn (omgaan met je scheiding). In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt.
Maximaal 1000 woorden. 

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Quarantaine dag 2

Publicatie: | Louisa Weijenbergh
Ons jongvolwassen, aan COVID-19 lijdend 'voorwerp' slaapt bijna de hele dag. Op wakkere momenten heeft hij gelukkig wél trek en dorst. Een hele geruststelling. Er is daardoor wat tijd voor bezinning.

Waar heeft onze lieve maar stoere puber het virus opgelopen? Wie zag hij in de tussentijd? Zijn er nog mensen die we moeten inlichten over een potentiële besmetting?
Gisteren hebben we al ons beddengoed en kleding gesorteerd zodat wij vandaag zo'n acht wasjes kunnen draaien. Wat een klus!
Rond 14u merk Ik dat ik me draaierig voel, slap en lusteloos.
'Oh schatje, zo begon het bij hem ook,' drukt mijn echtgenoot me op het hart. Zouden dit de eerste tekenen zijn? Ik voelde me eerder vandaag toch nog goed. Wat een onzekere zekerheid, we hebben het virus ongetwijfeld opgelopen maar wanneer worden we ziek? Of slaat het ons over? Ik besluit de vaatwasser in te gaan ruimen en zie mijn ontbijtbordje op het aanrecht staan. Ongebruikt.
'Ik weet al waarom ik me vreemd voel lieverd, ik heb nog helemaal niets gegeten vandaag!'
 
Enige tijd later ben ik weer opgeknapt en kan mij weer op het beddengoed gaan richten.
Nog geen COVID-19 dus. Niet vandaag.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een reactie geven! Schrijvers stellen vooral je tips en opmerkingen op prijs.
28.12.20
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ik hoop dat het ondertussen wat beter met jullie zoon gaat, Louisa en dat jullie er vrij van mogen blijven. Sterkte!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
26.12.20
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Hahahahaha ja op een gegeven moment zoek je overal Covid achter!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
26.12.20
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Sterkte ermee!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
25.12.20
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ik hoop, dat jullie zoon gauw beter wordt. En hopelijk worden jullie niet ziek.
Veel sterkte en beterschap, Louisa!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.