Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.

169 Hits

Publicatie op:
Quarantaine dag 1
Vanmorgen (veel te vroeg overigens...)
 
'Pap, ben je wakker? Ik voel me opeens helemaal niet lekker en heb net zelfs overgegeven.'
Drie uur en een positieve COVID-sneltest later hebben mijn man en ik heel wat telefoontjes te plegen. Júist gisteren zaten wij met kinderen uit vijf verschillende (samengestelde) gezinnen bij elkaar bij ons thuis. Gezellig, dat wel. Maar, erg lastig nu.
 
Na goed en minder goed onderling overleg met alle betrokken ouders wordt afgesproken dat er vanaf vandaag drie gezinnen in quarantaine gaan. De kinderen kunnen,bij wijze van spreken, in ieder huis verblijven.
 
Afgezien van wat hangerigheid bij een ieder was dag één er vooral één van allerhande regelzaken.
Ik ben benieuwd hoe de nacht verloopt.

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Quarantaine dag 1"

24.12.20
Feedback:
Sterkte Louisa!
  • Schrijfkwaliteit
    5.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig