Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.

807 Hits

Publicatie op:
Midnight Blues
joeMidnight blues.It's the darkest hour
of the darkest night and a million miles
from the morning light.

Het is al laat en ik kan niet stoppen met dwalen op het net ,de slaap wilt niet komen...Ik blijf hangen bij het nummer " Midnight Blues "van Gary Moore ,een Noord Ierse blues gitarist in een uitvoering van Joe Bonamassa .

De muziek zet in ,ik luister en laat me meeslepen..

Het nummer begint traag ,sensueel....de gitaarklanken overspoelen me ,de gitarist gaat helemaal op in het spel ,hij dwingt het instrument tot zachte ,fluisterende klanken.


Every evening after sundown ,as the light begins to fade...

Allengs wordt het spel heviger , de muzikant laat de gitaar janken ,schreeuwen, gillen. ..hij kromt zich over zijn instrument ,het zweet biggelt over zijn gezicht en hij neemt je mee in die hopeloze rollercoaster van vergeten stemmingen en van onderdrukte gevoelens die zich lang geleden in je onderbewustzijn genesteld hebben.

I feel so low ,but I just don't know why these blues won't go away

En dan volgt de ontlading , de klanken worden terug serener ,de bewegingen van de muzikant rustiger en ik zit daar ,omvergeblazen en bedenk..hoe bevredigend moet dat wel niet zijn om zo muziek te kunnen maken...
God wat ben ik jaloers...Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Midnight Blues"

12.07.20
Feedback:
Aanvulling oude waardering.
  • Schrijfkwaliteit
    4.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig