SCHRIJFACTIVITEIT: BLOG

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Heel vaak is dat iets informatiefs (hoe kun je het beste....) maar het kan ook inspirerend zijn (omgaan met je scheiding). In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt.
Maximaal 1000 woorden. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Marilyn

Publicatie: | Ingrid Karsten

Ruud wil kinderen van haar en ze stuurde een naaktfoto, waar gaat dit heen, wanneer gaat hij me daadwerkelijk verlaten?
Ze is mooi en jong en heeft liefdes gehad die mislukten.
Nee ik word niet misbruikt want hij blijft redelijk maar hij is verliefd op haar en ik kan er niets aan veranderen.
Was Im zegt dat ik het gewoon moet vergeten en mijn leven moet gaan leiden, vandaag heeft hij me de hele dag alleen gelaten en dat woord misbruik bevalt me helemaal niet.
Hij slaapt goed, eet weinig en zegt niet zoveel. Bij deze keuze wordt hij door veel mensen tegengewerkt, zijn moeder en broer zeggen waar begin je aan, word medehuurder! Maar dat wil zij helemaal niet.
Zij is erg sterk en ik ben zwak, bah! Jullie kunnen zeggen over Was Im wat jullie willen maar hij is mijn steun en toeverlaat en ik ga over een maand naar hem toe en mag bij hem logeren. Ik heb vandaag niet gedouched en voel me niet goed maar dat gaat allemaal veranderen als ik bij machte ben! Ik hou het kort vandaag!

Amstelveen, 18 augustus 2022

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.