Voor schrijvers, door schrijvers
Blog

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 274

maandag 30 maart

 Het wordt bijna eentonig....

 De opening vandaag is weer rood, al lijkt de schade mee te vallen. Er zijn nu al bedrijven die een winstwaarschuwing afgeven.

 Vreemd woord, winstwaarschuwing. Bedoeld wordt natuurlijk dat er minder winst verwacht wordt terwijl op het eerste gezicht de waarschuwing voor iets anders lijkt te bestaan. Zo verbaas ik mezelf wel over meerdere woorden. Verdieping bijvoorbeeld, geheel terecht zodra er beter, nader naar wordt gekeken bij een onderwerp. Maar bij de achtste verdieping?

 Zo kun je je ook verbazen over de bewegingen op de beurs natuurlijk. Kijken we nog even naar de eerder aangehaalde Grandvision en Curetis.

  Grandvision noteert inmiddels alweer boven de € 25 en is daarmee nagenoeg weer op het niveau van voor de grote daling. Wie is blijven zitten, zonder in paniek te verkopen, heeft hier nauwelijks schade opgelopen. Het gezegde wie geschoren wordt moet stilzitten gaat hier zeker op.

  Curetis noteert nauwelijks boven de € 1,-- en de indicatoren wijzen hier alweer op topvorming. Al met al toch geen verkeerd rendement voor degene die meteen gereageerd hebben. Met een oorspronkelijke koers van € 0,39 per aandeel is je geld toch mooi verdubbeld en zelfs nog wat meer. Ga je in de gekte mee en heb je gekocht voor € 3,50 dan zit je nu nog met een flink (papieren) verlies. Of de koers ooit nog in de buurt van de top zal komen..........

 Of de week rustig verloopt of juist niet, dat zal voornamelijk afhangen van de nieuwsberichten en ontwikkelingen omtrent de onzichtbare vijand.

  

Wie het weet, mag het zeggen.

 

 

Dit artikel delen?
Auteur van dit artikel:
© Luc Verschuren
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Hits: 226
Publicatie op .
Tags: Blog

Geef een waardering voor: "maandag 30 maart"

Geschreven door Luc Verschuren . Geplaatst in Blog.
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Grammatica & Spelling:
Passend in deze rubriek:

Jouw feedback hier?

Dat is mogelijk met een waardering en/of jouw commentaar te geven.
Ook kun je reageren op commentaar van anderen.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!