Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.

224 Hits

Publicatie op:
LUITENANT-ADMIRAAL IGLO

Met een gepaste ceremonie zag de bekende kapitein Iglo zijn lange carrière eindelijk bekroond met de fel begeerde titel van Luitenant-admiraal. Daarmee wordt Luitenant-admiraal Iglo meteen de hoogste in rang in de Nederlandse korps Mariniers, na koning Willem-Alexander.

Zijn bevordering deed als vanouds het onvermijdelijke  stof opwaaien, aangezien de Nederlandse legertop hiermee opnieuw kiest voor een Noord-Pool. Er waren immers ook enkele Oost-Poolse kandidaten. Toch viel de keuze op de al wat oudere Iglo, die in 1960 naar Nederland emigreerde , in 1964 bij de Marine kwam én dus een ruime ervaring heeft.

Kapitein Iglo verwierf bekendheid in de jaren ’60 met het uitschakelen van terroristische reclamefilmpjes over garnalen.

Zijn vermeende banden met de Finse beroepsdolfijn Flipper leidden er echter toe dat zijn carrière jarenlang op een laag pitje bleef staan en zelfs bijna op de klippen liep. Sindsdien was zijn ster tanende, tot zijn succesvolle poging om vissticks op de kaart te zetten. Vissticks is een chemisch middel dat bedoeld is terminale varkens zo te verteren dat het als blikvoer voor soldaten op het slagveld kan dienen.

Dat leverde hem uiteindelijk de zo fel begeerde en ultieme promotie op.

Wij feliciteren Luitenant-Admiraal IGLO, die recent voor de hacker-industrie een reclamefilm opnam over de nieuwste USB-sticks voor de beginnende hacker, van harte met deze zeer verdiende mijlpaal.


Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "LUITENANT-ADMIRAAL IGLO"

27.11.20
Feedback:
Grappig geschreven Paco!
Is het de bedoeling dat alles cursief staat behalve de laatste drie woorden?
En in "Vissticks is, een chemisch middel" hoort geen komma.
  • Schrijfkwaliteit
    5.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig