SCHRIJFACTIVITEIT: BLOG

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Heel vaak is dat iets informatiefs (hoe kun je het beste....) maar het kan ook inspirerend zijn (omgaan met je scheiding). In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt.
Maximaal 1000 woorden. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Kroniek duurzame voeding1

Publicatie: | Gustaaf van camp

Kroniek van de implementatie van duurzaam voedsel 

Zoals jullie weten, waren er in het verleden grote problemen met het onderhouden van het menselijk lichaam. Grootste probleem, die bijna het einde van onze planeet betekende, was de voedsel industrie. Die er ook is in geslaagd het project WORLDFOOD geruime tijd te bezoedelen. 

Gelukkig kwam de dag dat de wet van 2032/10/08 13H50M00 die de grenzen stelde waarbinnen de AIone (Artificial Intelligent one) een oplossing moest vinden om de honger uit de wereld te helpen. 

De oplossing werd op dezelfde dag om 13H50S01 gevonden en om 13H51S00 aan de mensheid opgelegd:      

 Iedereen die niet wilde deelnemen moest zoals steeds naar PLANB. Daar werden de mensen verzameld om te laten wennen aan de nieuwe situatie zonder al te moeten meedraaien in het systeem

De rest van de bevolking werd getransporteerd gedurende het volgende uur naar de dicht bijzijnde voedingsplaats om daar de nieuwe voeding ontvangen dat door AIseven werd ontwikkeld en door AIfood, die werd ontworpen door AIfour, werd geproduceerd.

Vanaf dan kreeg elke mens ter wereld elke maand zijn specifieke voedselprik met synthetische voeding die voor energie zorgde voor de rest van de maand.

Waarbij het probleem van besmettingen, voedsel allergieën, lichaamsgewicht, ziektes , etc… allemaal onder controle kwam. En iedereen een perfect gezond lichaam had, waarmee bewegen aangenaam was en geen straf.

Waarbij in 1 klap kon gestopt worden met landbouw en dieren slachten en daarmee de gehele voedsel productie zodat ook alle mensen daarin werkzaam waren konden stoppen met werken en naar het new life statuut konden overgaan

AIeleven, die gespecialiseerd was in genot, verschaffende en vervangende, producten te ontwikkelen had ,ondertussen al het product SMELY uitgebracht, waarbij de reukzin zo werd aangestuurd door korte dampen dat men de heerlijkst gerechten kon ruiken en zo intens dat het een overdonderende ervaring was in vergelijking met de ervaring van het traditionele  proeven dat als ongenaakbaar werd beschouwd.

Om 16H30S55 op  2032/10/08 waren alle bewoners van de aarde bekeerd en was er 0% interesse om de klok persoonlijk terug te draaien

 

 

 

 

 

 

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.