Voor schrijvers, door schrijvers
338 inzendingen in deze rubriek

Ook jouw tekstbijdrage is welkom en meedoen is gratis.

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.
Klik hier
Eerst inloggen of (gratis) aanmelden s.v.p. om je artikel in te zenden.
(klik op de button om in te loggen of je aan te melden)

253 Hits

Publicatie op:
KEITH RICHARDS NIET OVERLEDEN

De Britse Rolling Stones-gitarist Keith Richards is afgelopen jaar niet overleden in zijn woonplaats in de VS. Geruchten dat dat anders zou zijn worden door bronnen rondom Richards met klem ontkend. Richards is nog steeds gewoon 77 en verkeert in prima conditie. Beter zelfs dan op zijn 72e verjaardag. Een getal namelijk dat je kunt omdraaien naar 27. Dé leeftijd waarop een beetje rockartiest het loodje legt en/of zijn of haar gitaar aan de wilgen hangt en daar in sommige gevallen zelfs naast gaat hangen.

Keith Richards werd geboren in 1943 in het Britse Dartford en leerde zichzelf gitaar spelen. Al op jonge leeftijd vertoont hij een grote interesse in rock- en bluesmuziek, een interesse die collega zanger en frontman van The Rolling Stones, Mick Jagger deelt. Jagger, inmiddels ook 77 leeft tot op de dag van vandaag ook nog steeds..

Alcohol- en drugsmisbruik

In 1962 treedt Richards voor het eerst op met The Rolling Stones. De groep wordt al heel snel succesvol, en de hits volgen elkaar in een hoog tempo op. Richards schreef onder andere de gitaarriffs voor (I can’t get no) Satisfaction, Paint It, Black en Jumping Jack Flash, wereldwijde hits die de groep geen windeieren legde en ze traden tot de corona ellende nog steeds op. De kans is aannemelijk dat dat in de toekomst nog wel een keer zal gebeuren.

Daarbij komt ook nog eens dat hij in zijn eentje, door alcohol-en drugsmisbruik al enkele decennia een complete verslavingsindustrie draaiende hield. HIELD, want sinds vorig jaar schijnt Richards te zijn gestopt met roken en drinken tot afgrijzen van de complete verslavingsmaffia die nu een groot deel van hun volledige omzet wereldwijd in elkaar zag zakken.

Kortom; Richards is bij het ter perse gaan ook vannacht niet overleden in zijn woning in het Amerikaanse Connecticut, bijgestaan door zijn vrouw en kinderen. Necrologieën, massaal huilende fans, nieuw uitgebrachte cd's van de Stones, wekenlang durende films van oude optredens van Richards, niet te voorkomen in memorials en op elke straathoek brandende waxinelichtjes en knuffels, blijven dan ook wereldwijd uit in journaals en op sociale media.

Richards kon op 18 december j.l nog zijn 77-ste verjaardag vieren. De muziekwereld beseft met een harde klap dat die dag nooit meer terugkomt. ..

 


Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "KEITH RICHARDS NIET OVERLEDEN"

03.01.21
Feedback schrijfkwaliteit
Uiteindelijk gaat hij er een keer aan...
  • Waardering schrijfkwaliteit
    100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook graag je review voor een van de oudere inzendingen...

  • zaterdag 18 april 2020 (320) Luc Verschuren 18-04-2020

     Behalve om met een zonnige dag te mogen beginnen is er weinig beter voor een technisch analist zoals ik om terug te kijken op de korte beursweek en de bevestiging te zien van je “voorspellingen”.   Zo was er...

    Lees meer: zaterdag 18 april 2020