Blogs

Blogs op Schrijverspunt
 • Blogs op Schrijverspunt
  Een blog is een online plek waar je onder eigen controle content kunt publiceren en waar je een bepaalde groep mensen mee aanspreekt.

  Hieronder zijn de laatste blogs te vinden. Wij en anderen zijn erg benieuwd naar jouw blog. We nodigen je dan ook graag uit om jouw blog in te sturen. Voor leden is dat gratis.
 • Wil je ook een blog publiceren op Schrijverspunt? Dat is mogelijk door eerst in te loggen (lid worden is gratis).
 • Waardering voor een artikel
  Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

  Een artikel beoordelen? Breng dan s.v.p. een stem uit  door op de gewenste(1-5) ster te klikken. (5 sterren is de hoogste waardering)

INADEQUATE OPVOEDING

Vooral door het meemaken van een onbeschermde vroege kindertijd en niet zozeer door het recentelijk meemaken van het een of andere life event (sterfgeval, echtscheiding, meer stress dan normaal enz.) ontwikkelt zich bij een kind of volwassene psychische klachten, psychiatrische stoornissen of crimineel gedrag.

Iemand met een stabiele kindertijd kan geen tics ontwikkelen

Iemand met een stabiele kindertijd kan geen agressief gedrag ontwikkelen

Iemand met een stabiele kindertijd kan geen depressie ontwikkelen

Iemand met een stabiele kindertijd kan geen borderline ontwikkelen

Iemand met een stabiele kindertijd kan geen brand stichten

Iemand met een stabiele kindertijd kan niet ongelukkig zijn

Iemand met een stabiele kindertijd kan geen eetstoornis ontwikkelen

Iemand met een stabiele kindertijd kan geen moord plegen

Iemand met een stabiele kindertijd kan geen psychose krijgen

Vooral dr. Alice Miller was onvermoeibaar in het verzamelen van bewijzen dat vrijwel alle menselijke problemen kunnen worden teruggebracht tot een instabiele vroege kindertijd c.q. het machtsmisbruik van ouders of een inadequate opvoeding.

Bron: De kernoorzaak van problemen – Traumatische ervaringen in de vroege kindertijd & prenatale fase (ISBN 978-90-827820-0-4)

Dit artikel delen?
Pin It
 • Hits: 155
(Gemiddelde waardering 0 met waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Wil je deze schrijver nomineren!

Bezoekers van Schrijverspunt kunnen 2 verschillende schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver 2019. Je kunt de schrijver van dit artikel nomineren door op de groene button te klikken.

Dank voor je nominatie!

Elke bezoeker van Schrijverspunt kan schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver. In totaal mag elke bezoeker 2 verschillende schrijvers nomineren over heel 2019. Nomineren is mogelijk tot 31 december 2019.

Omdat we streven naar een eerlijke nominatie voor Talentvolle schrijver 2019 controleren we elke nominatie op geldigheid. Ongeldige nominaties tellen niet mee in de score en verwijderen we.

Om de geldigheid van een nominatie te controleren vragen we je hieronder je e-mailadres in te vullen.  We garanderen dat we dit emailadres niet aan derden verstrekken en slechts gebruiken voor controle. Na afronding van de nominatie verwijderen we  dit e-mailadres.
Ongeldige invoer

Hoogste beoordeelding:

Top 10 : Meest gelezen

Schrijfactiviteiten