Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.

144 Hits

Publicatie op:
#hondenleven

#Hondenleven

Sam is mijn hond. Sinds ik de afgelopen maanden veelal vanuit huis werk en we bij elkaar op de lip zitten, schrijf ik af en toe een stukkie over mijn hond. Vindt het baasje leuk...

Het elkaar achter het behang willen plakken kun je ook met je hond hebben.

Na drie weken thuis werken, kijkt Sam mij vermoeid en geïrriteerd aan als de zoveelste conference call gaande is.

Als ik een poging doe tot yoga gaat meneer pontificaal op de mat liggen en gaat zich liggen wassen op plekken waar normaal de zon niet schijnt.

Ook eten doet hij niet meer bij zijn bak, maar hij sleept alle brokjes mee de woonkamer in en legt ze op het vloerkleed. Ik zweer je, daarbij kijkt hij mij zeer uitdagend aan.

Vanmorgen heb ik 4 keer de versleepte brokjes naar zijn bak gebracht waarbij hij ze nog eens vier keer weer versleept heeft...nu zit hij in de tuin en ik achter de computer en zijn we boos…

#hondenleven


Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "#hondenleven"

01.12.20
Feedback:
Leuk !
  • Schrijfkwaliteit
    4.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig