Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

#hondenleven
Inzendingen: 340
Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
 
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.
#hondenleven
© Mariça van de Weerd op .
Aantal hits: 73

#Hondenleven

Sam is mijn hond. Sinds ik de afgelopen maanden veelal vanuit huis werk en we bij elkaar op de lip zitten, schrijf ik af en toe een stukkie over mijn hond. Vindt het baasje leuk...

Het elkaar achter het behang willen plakken kun je ook met je hond hebben.

Na drie weken thuis werken, kijkt Sam mij vermoeid en geïrriteerd aan als de zoveelste conference call gaande is.

Als ik een poging doe tot yoga gaat meneer pontificaal op de mat liggen en gaat zich liggen wassen op plekken waar normaal de zon niet schijnt.

Ook eten doet hij niet meer bij zijn bak, maar hij sleept alle brokjes mee de woonkamer in en legt ze op het vloerkleed. Ik zweer je, daarbij kijkt hij mij zeer uitdagend aan.

Vanmorgen heb ik 4 keer de versleepte brokjes naar zijn bak gebracht waarbij hij ze nog eens vier keer weer versleept heeft...nu zit hij in de tuin en ik achter de computer en zijn we boos…

#hondenleven

Dit artikel delen?

geef een waardering voor: "#hondenleven"

Geschreven door Mariça van de Weerd . Geplaatst in Blog.
01.12.20
Feedback:
Leuk !
Grammatica & Spelling:
Goed
  • Lezenswaardig:
    80%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Mariça van de Weerd 12.12.20
    Dankjewel!
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !