SCHRIJFACTIVITEIT: BLOG

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Heel vaak is dat iets informatiefs (hoe kun je het beste....) maar het kan ook inspirerend zijn (omgaan met je scheiding). In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt.
Maximaal 1000 woorden. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Full flat

Publicatie: | Helena Mattheyssens
 

We zijn compleet, aan zee, onze offsprings overgevlogen van New York en helemaal vanuit het Gentse. 

Jetlag doet zijn werk, vandaar: doorlopend buffet, dromerige dagtoestanden, nachtelijke snacks en een onstuimig intens kleutertje dat iedereen enigszins wakker houdt, ook 's nachts. 

Ik ben een op mm en sec. afgestemd persoon dus je kan je voorstellen. De Amerikanen worden enigszins ingetoomd door onze dochter met gelukkig nog Vlaamse orde reflexen. 

Maar eens op het strand en in het water komt iedereen tot leven, mooi om te zien vanop zes hoog, in alle rust en met open terrasdeur. Bij honger of dorst wipt de desbetreffende even binnen en snelt terug naar het strand waar de activiteiten zeer gevarieerd zijn. 

Eens de jetlag voorbij en de kinderen te slapen gelegd, vaak zonder slaap, beginnen de ernstige Engelstalige gesprekken: wetenschappen, rechten, kunsten, politiek, alles komt aan bod, door de professionals, met aangepaste drank.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.