Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Blog
Inzendingen: 338
Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
 
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.
Uitgave boek
© Eveline Van Amstel op .
Aantal hits: 252
Gisteren was het dan zover! Mijn boek over het leven van mijn grootvader Jan van Amstel, is uitgegeven door Boekscout.  In "Strijd de goede strijd des geloofs, een portret van dominee Jan van Amstel" beschrijf ik het leven van mijn grootvader die in 1885 in Huizen werd geboren.
Nadat hij aanvankelijk net zoals zijn vader Bart van Amstel kaashandelaar werd, besloot hij op latere leeftijd te gaan studeren en dominee te worden. Na zijn studie in Utrecht begon hij als dominee in zijn eerste  gemeente werd Oosterwolde in Gelderland.
Daarna volgden nog acht gemeentes rond de voormalige Zuiderzee. Het was echt 
fantastisch om terug in de tijd te kijken en zomaar iemands leven binnen te wandelen. Want dat doe je eigenlijk als je iemands levensverhaal schrijft. Je bent heel even onderdeeel van het leven in die tijd geworden.
Een geweldige ervaring waar ik graag anderen in laat delen!
 
Dit artikel delen?
Feedback voor schrijfactiviteiten

Hier jouw review voor: "Uitgave boek"

Geschreven door Eveline Van Amstel . Geplaatst in Blog.
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart
 

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !