Voor schrijvers, door schrijvers
Blog

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 274

Uitgave boek

Gisteren was het dan zover! Mijn boek over het leven van mijn grootvader Jan van Amstel, is uitgegeven door Boekscout.  In "Strijd de goede strijd des geloofs, een portret van dominee Jan van Amstel" beschrijf ik het leven van mijn grootvader die in 1885 in Huizen werd geboren.
Nadat hij aanvankelijk net zoals zijn vader Bart van Amstel kaashandelaar werd, besloot hij op latere leeftijd te gaan studeren en dominee te worden. Na zijn studie in Utrecht begon hij als dominee in zijn eerste  gemeente werd Oosterwolde in Gelderland.
Daarna volgden nog acht gemeentes rond de voormalige Zuiderzee. Het was echt 
fantastisch om terug in de tijd te kijken en zomaar iemands leven binnen te wandelen. Want dat doe je eigenlijk als je iemands levensverhaal schrijft. Je bent heel even onderdeeel van het leven in die tijd geworden.
Een geweldige ervaring waar ik graag anderen in laat delen!
 
Dit artikel delen?
Auteur van dit artikel:
© Eveline Van Amstel
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Hits: 115
Publicatie op .
Tags: Blog

Geef een waardering voor: "Uitgave boek"

Geschreven door Eveline Van Amstel . Geplaatst in Blog.
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Grammatica & Spelling:
Passend in deze rubriek:

Jouw feedback hier?

Dat is mogelijk met een waardering en/of jouw commentaar te geven.
Ook kun je reageren op commentaar van anderen.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!