SCHRIJFACTIVITEIT: BLOG

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Heel vaak is dat iets informatiefs (hoe kun je het beste....) maar het kan ook inspirerend zijn (omgaan met je scheiding). In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt.
Maximaal 1000 woorden. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Ehh, dicht?

Publicatie: | Louisa Weijenbergh

19:30: Daar sta ik dan, voor een gesloten deur. Ik kan geen enkele actie ontdekken bij mijn, anders toch druk bezette winkel, Action.
Het plein van het winkelcentrum is gezellig verlicht maar het is stil. Bah. Zelfs de vriendelijke straatkrantverkoper heeft zijn -Leger des- Heils elders gezocht. Snap ik helemaal, overigens.

Op het terrein de Haagse markt, waar dagelijks zeker 1199 mensen lopen heb ik vanmiddag gelukkig al mijn essentiële inkopen gedaan. Groente en fruit zijn immers essentiële brandstoffen voor gevaccineerde sociaal pre-palliatief gesedeerden, zoals ik.

Nu lijkt politiek Den Haag daar anders over te denken. Want, wat blijkt; de Autodrop bij de Esso is kennelijk essentiëler dan die van de Jumbo. Een liter Euro 95 is essentiëler dan een literpak karnemelk en LPG wint het van de gassen die na het eten van bruine bonen ontstaan.

Daar krijg ik nou echt de schijt van!

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
04.12.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.