Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 229
Klik op de profielnaam of -afbeelding van de schrijver voor meer informatie en een overzicht van zijn/haar schrijfactiviteiten.

donderdag 9 april

| Luc Verschuren

 Twee verkorte weken op de beurs. Het lange paasweekend staat namelijk voor de deur. Vrijdag en maandag is de beurs gesloten. Mooi moment om eens nader in te gaan op de signalen die er op donderdagavond zullen zijn. Is het optimisme terecht wat de laatste dagen heerst?

 Ik spreek de verwachting uit van wel. Het herstel loopt niet zoals de daling. Vergelijk het maar met de berg oplopen, dat duurt doorgaans lang. Een val in het ravijn is zo gepiept. Vanuit het ravijn weer naar de top duurt natuurlijk ook weer een poosje.

 Mei volgend jaar weer koersen boven de 600 punten AEX zou mooi zijn. In de tussentijd echter zullen er nog rake klappen vallen met alle voordelen van dien. Wat te denken van die enorme sloot auto's die gemaakt zijn maar niemand wil hebben? Die gaan straks met hoge kortingen de deur uit. De ontwikkeling staat natuurlijk ook niet stil, dus nieuwe vindingen door techniek dringen zich ook aan. Mocht het virus over de zomer getild worden, wat ik zeer aannemelijk vind zal er een grote winnaar zijn, en die heet Accel.

 Gisteren al aangestipt en aankomend weekend zal ik het wat nader beschrijven.

 De laatste beursdag van de week, hopelijk geeft dat reden voor een verdere rit omhoog. De opening is tenminste weer in het groen en dat is op meerdere fronten positief.

 

 Wie het weet mag het zeggen.

Dit artikel delen?

Graag je mening (waardering en/of commentaar) over deze inzending.
Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

Je waardering voor een artikel

Hits: 47

(De gemiddelde waardering is 0 door stem(-men)

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen

Tags: Blog
Misschien wil je de volgende inzending ook wel lezen...

Palliatief

Geschreven door An De Bock. Geplaatst in Blog.
Tijdelijk kon ik zorgvragers begeleiden op het kort-verblijf  van een woon-zorgcentra, het was een dienst met een plafond van tien bewoners. In de  vroege namidd...
Actuele Top 3 van deze rubriek

Gevleugelde uitspraken

26, apr, 2020 Machteld Berkelmans

Over mij

21, apr, 2020 Karin Driegen

Koffie met een Belinda

11, mei, 2020 Marieke Vos
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!