Voor schrijvers, door schrijvers
Blog

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 273

donderdag 9 april

 Twee verkorte weken op de beurs. Het lange paasweekend staat namelijk voor de deur. Vrijdag en maandag is de beurs gesloten. Mooi moment om eens nader in te gaan op de signalen die er op donderdagavond zullen zijn. Is het optimisme terecht wat de laatste dagen heerst?

 Ik spreek de verwachting uit van wel. Het herstel loopt niet zoals de daling. Vergelijk het maar met de berg oplopen, dat duurt doorgaans lang. Een val in het ravijn is zo gepiept. Vanuit het ravijn weer naar de top duurt natuurlijk ook weer een poosje.

 Mei volgend jaar weer koersen boven de 600 punten AEX zou mooi zijn. In de tussentijd echter zullen er nog rake klappen vallen met alle voordelen van dien. Wat te denken van die enorme sloot auto's die gemaakt zijn maar niemand wil hebben? Die gaan straks met hoge kortingen de deur uit. De ontwikkeling staat natuurlijk ook niet stil, dus nieuwe vindingen door techniek dringen zich ook aan. Mocht het virus over de zomer getild worden, wat ik zeer aannemelijk vind zal er een grote winnaar zijn, en die heet Accel.

 Gisteren al aangestipt en aankomend weekend zal ik het wat nader beschrijven.

 De laatste beursdag van de week, hopelijk geeft dat reden voor een verdere rit omhoog. De opening is tenminste weer in het groen en dat is op meerdere fronten positief.

 

 Wie het weet mag het zeggen.

Dit artikel delen?
Auteur van dit artikel:
© Luc Verschuren
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Hits: 229
Publicatie op .
Tags: Blog

Geef een waardering voor: "donderdag 9 april"

Geschreven door Luc Verschuren . Geplaatst in Blog.
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Grammatica & Spelling:
Passend in deze rubriek:

Jouw feedback hier?

Dat is mogelijk met een waardering en/of jouw commentaar te geven.
Ook kun je reageren op commentaar van anderen.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!