Voor schrijvers, door schrijvers
Blog

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 272

donderdag 2 april

 Indien het herstel niet door kan/zal zetten zijn er een beperkt aantal scenario's mogelijk. Het meest positieve is dat de bodem getest zal worden, of de koers wederom steun zal krijgen bij de lagere niveaus van eerder. Het meest negatieve is dat de bodem doorbroken wordt en lagere niveaus worden opgezocht. Nu zitten we tussen die twee in. De bodems lijken gevormd en bij sommige aandelen is zelfs al weer sprake van een topvorming, een voorbode van verdere daling.

 Enerzijds kan het zonder al te veel kleerscheuren meevallen indien het enkel de winstpakkers zijn die hun rendement willen verzilveren, daar is zeker wat voor te zeggen. Dit vergroot tevens het gevaar dat een verdere daling in het verschiet zal liggen, wat ook aannemelijk is.

 Indien het herstel toch doorgaat, zoals nu het geval lijkt te zijn, dan zijn de eerder geselecteerde aandelen stuk voor stuk waardevol. Zoals verwacht is Koninklijke olie het paradepaardje met een flink herstel en een koerswinst van ruim 60% voor de durfals die vroeg ingestapt zijn. Het MA-10 koerst onder de bars en ook het MA-30 komt inmiddels weer in de bars terecht al is dat nog dalend. Het gevaar is geweken indien MA-10 en MA-30 elkaar kruisen en allebei de weg naar boven weten te vinden.

 Zover is het nog niet.

  

Wie het weet, mag het zeggen.

 

Dit artikel delen?
Auteur van dit artikel:
© Luc Verschuren
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Hits: 234
Publicatie op .
Tags: Blog

Geef een waardering voor: "donderdag 2 april"

Geschreven door Luc Verschuren . Geplaatst in Blog.
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Grammatica & Spelling:
Passend in deze rubriek:

Jouw feedback hier?

Dat is mogelijk met een waardering en/of jouw commentaar te geven.
Ook kun je reageren op commentaar van anderen.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!