Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 229
Klik op de profielnaam of -afbeelding van de schrijver voor meer informatie en een overzicht van zijn/haar schrijfactiviteiten.

donderdag 2 april

| Luc Verschuren

 Indien het herstel niet door kan/zal zetten zijn er een beperkt aantal scenario's mogelijk. Het meest positieve is dat de bodem getest zal worden, of de koers wederom steun zal krijgen bij de lagere niveaus van eerder. Het meest negatieve is dat de bodem doorbroken wordt en lagere niveaus worden opgezocht. Nu zitten we tussen die twee in. De bodems lijken gevormd en bij sommige aandelen is zelfs al weer sprake van een topvorming, een voorbode van verdere daling.

 Enerzijds kan het zonder al te veel kleerscheuren meevallen indien het enkel de winstpakkers zijn die hun rendement willen verzilveren, daar is zeker wat voor te zeggen. Dit vergroot tevens het gevaar dat een verdere daling in het verschiet zal liggen, wat ook aannemelijk is.

 Indien het herstel toch doorgaat, zoals nu het geval lijkt te zijn, dan zijn de eerder geselecteerde aandelen stuk voor stuk waardevol. Zoals verwacht is Koninklijke olie het paradepaardje met een flink herstel en een koerswinst van ruim 60% voor de durfals die vroeg ingestapt zijn. Het MA-10 koerst onder de bars en ook het MA-30 komt inmiddels weer in de bars terecht al is dat nog dalend. Het gevaar is geweken indien MA-10 en MA-30 elkaar kruisen en allebei de weg naar boven weten te vinden.

 Zover is het nog niet.

  

Wie het weet, mag het zeggen.

 

Dit artikel delen?

Graag je mening (waardering en/of commentaar) over deze inzending.
Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

Je waardering voor een artikel

Hits: 55

(De gemiddelde waardering is 0 door stem(-men)

Reacties   

# orakeltaalW.J. (Hans) Villerius 02-04-2020 18:55
Ik lees: "indien MA-10 en MA-10 elkaar kruisen". Betekent dit werkelijk iets?
# MA-10 en MA-30Luc Verschuren 02-04-2020 20:37
Dank voor je oplettendheid, Hans. Moest een 3 zijn ipv een 1. En jazeker zo'n kruising betekent zeker iets, net zoals het licht staat op groen bij een verkeerslicht.
# geen ophelderingW.J. (Hans) Villerius 03-04-2020 01:25
Bedankt voor je moeite, beursgoeroe. Ik hoop, dat anderen veel plezier beleven aan deze toelichting. Voor mij staat het sein definitief op rood, met andere woorden: mij ben je kwijt.

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen

Tags: Blog
Misschien wil je de volgende inzending ook wel lezen...

Modern sprookje

Geschreven door cynthia Poen-Stam. Geplaatst in Volksverhalen.
De wekker gaat, het is vroeg en de wereld slaapt nog. Kreunend geeft Emma de wekker een mep, haar lichaam moppert. Haar lichaam moppert de laatste tijd steeds vaker. T...
Actuele Top 3 van deze rubriek

Over mij

21, apr, 2020 Karin Driegen

Gevleugelde uitspraken

26, apr, 2020 Machteld Berkelmans

Koffie met een Belinda

11, mei, 2020 Marieke Vos
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!