Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld een reisverslag zijn (travelblog) maar ook de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog). Maar je hebt ook bloggers die over alles en nog wat schrijven, gewoon wat ze leuk vinden.

351 Hits

Publicatie op:
donderdag 2 april

 Indien het herstel niet door kan/zal zetten zijn er een beperkt aantal scenario's mogelijk. Het meest positieve is dat de bodem getest zal worden, of de koers wederom steun zal krijgen bij de lagere niveaus van eerder. Het meest negatieve is dat de bodem doorbroken wordt en lagere niveaus worden opgezocht. Nu zitten we tussen die twee in. De bodems lijken gevormd en bij sommige aandelen is zelfs al weer sprake van een topvorming, een voorbode van verdere daling.

 Enerzijds kan het zonder al te veel kleerscheuren meevallen indien het enkel de winstpakkers zijn die hun rendement willen verzilveren, daar is zeker wat voor te zeggen. Dit vergroot tevens het gevaar dat een verdere daling in het verschiet zal liggen, wat ook aannemelijk is.

 Indien het herstel toch doorgaat, zoals nu het geval lijkt te zijn, dan zijn de eerder geselecteerde aandelen stuk voor stuk waardevol. Zoals verwacht is Koninklijke olie het paradepaardje met een flink herstel en een koerswinst van ruim 60% voor de durfals die vroeg ingestapt zijn. Het MA-10 koerst onder de bars en ook het MA-30 komt inmiddels weer in de bars terecht al is dat nog dalend. Het gevaar is geweken indien MA-10 en MA-30 elkaar kruisen en allebei de weg naar boven weten te vinden.

 Zover is het nog niet.

  

Wie het weet, mag het zeggen.

 


Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "donderdag 2 april"