Voor schrijvers, door schrijvers
Blog

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 274

dinsdag 31 maart

Toch nog groen gesloten gisteren en vandaag zelfs groen geopend!

 Al met al positief, als de beurs die lijn weet vol te houden.

 In the picture: Fastned. (opening plus 8 procent) Inderdaad al meteen in het begin van deze serie getipt als kanshebber voor volledig koersherstel of meer. En niet voor niets natuurlijk. De aanbieder van oplaadstations langs de snelweg ziet de omzet stijgen. Logisch natuurlijk als er meerdere elektrische auto's onderweg gaan. De andere kijk op economie dus, kijken wat er om je heen gebeurd en 1 en 2 bij elkaar optellen.

 Verder blijft het beeld wisselvallig. Niemand hoeft geld te verliezen in deze crisis mits je het geld niet nodig hebt natuurlijk. Herstel komt er sowieso, met een afvlakking van het aantal patiënten is er in geval wat goed nieuws. Een snellere betrouwbare test of nog beter een goed werkend vaccin zou de beurs zeker goed doen.

 Zover is het natuurlijk nog niet, dus gewoon afwachten en het lijstje (op papier) verder aanvullen met kanshebbers en solide groeiaandelen, denk hierbij ook gewoon aan de blue chips.

  

Wie het weet, mag het zeggen.

Dit artikel delen?
Auteur van dit artikel:
© Luc Verschuren
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Hits: 193
Publicatie op .
Tags: Blog

Geef een waardering voor: "dinsdag 31 maart"

Geschreven door Luc Verschuren . Geplaatst in Blog.
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Grammatica & Spelling:
Passend in deze rubriek:

Jouw feedback hier?

Dat is mogelijk met een waardering en/of jouw commentaar te geven.
Ook kun je reageren op commentaar van anderen.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!