Voor schrijvers, door schrijvers

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 229
Klik op de profielnaam of -afbeelding van de schrijver voor meer informatie en een overzicht van zijn/haar schrijfactiviteiten.

dinsdag 31 maart

| Luc Verschuren

Toch nog groen gesloten gisteren en vandaag zelfs groen geopend!

 Al met al positief, als de beurs die lijn weet vol te houden.

 In the picture: Fastned. (opening plus 8 procent) Inderdaad al meteen in het begin van deze serie getipt als kanshebber voor volledig koersherstel of meer. En niet voor niets natuurlijk. De aanbieder van oplaadstations langs de snelweg ziet de omzet stijgen. Logisch natuurlijk als er meerdere elektrische auto's onderweg gaan. De andere kijk op economie dus, kijken wat er om je heen gebeurd en 1 en 2 bij elkaar optellen.

 Verder blijft het beeld wisselvallig. Niemand hoeft geld te verliezen in deze crisis mits je het geld niet nodig hebt natuurlijk. Herstel komt er sowieso, met een afvlakking van het aantal patiënten is er in geval wat goed nieuws. Een snellere betrouwbare test of nog beter een goed werkend vaccin zou de beurs zeker goed doen.

 Zover is het natuurlijk nog niet, dus gewoon afwachten en het lijstje (op papier) verder aanvullen met kanshebbers en solide groeiaandelen, denk hierbij ook gewoon aan de blue chips.

  

Wie het weet, mag het zeggen.

Dit artikel delen?

Graag je mening (waardering en/of commentaar) over deze inzending.
Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

Je waardering voor een artikel

Hits: 44

(De gemiddelde waardering is 0 door stem(-men)

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen

Tags: Blog
Misschien wil je de volgende inzending ook wel lezen...

Hij blijft

Geschreven door Eelco Visser. Geplaatst in Kort verhaal.
Zijn huisraad heeft Paul ingeladen. De achterbank van zijn oude Fiat Ritmo ligt volgestouwd met kleding. In de aanhangwagen een paar stoelen en een oud dressoir. Aangemoedi...
Actuele Top 3 van deze rubriek

Gevleugelde uitspraken

26, apr, 2020 Machteld Berkelmans

Over mij

21, apr, 2020 Karin Driegen

Koffie met een Belinda

11, mei, 2020 Marieke Vos
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!