Voor schrijvers, door schrijvers
 • Blogs

  Een blog is in feite een persoonlijke website met verhalen over het leven van de schrijver. Het is een soort online openbaar dagboek waar de schrijver de lezers op de hoogte houdt.

 • Ook meedoen?

  Een blog publiceren op Schrijverspunt? Dat is mogelijk door eerst in te loggen (lid worden is gratis). 
 • Beoordelen?

  Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!
  Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!

Blog

Jouw verhaal hier toevoegen?

dinsdag 24 maart

 Het herstel blijft uit.

 Maar, in de indicatoren MACD en RSI zijn tekenen van bodemvorming zichtbaar en dat is goed nieuws. Indicatoren zijn vaak iets sneller dan de koers en hebben al vaker een voorspellende waarde bevestigd. Laat ik daar nu ook maar van uit gaan.

 Licht aan het einde van de tunnel dus. Een andere reden waarom ik geneigd ben om deze denkwijze te bevestigen is dat de koersverschillen tussen de hoogste koers en laagste koers van de dag minder extreem worden. De verschillen worden kleiner in elk geval.

 Of deze bodems en kleinere verschillen het herstel in zullen luiden is nog maar afwachten want daarvoor is eerst goed nieuws nodig zoals dat de steunpakketten voor iedereen voldoende blijken te zijn of dat er sprake is van een trendbreuk met minder doden en geïnfecteerden. Ander goed nieuws zou een goed werkend medicijn zijn. Dat zou de accelerator zijn binnen het herstel. Dat ook die dag komen gaat staat vast, de vraag is enkel wanneer.

 Ik verwacht dus kleinere verschillen gedurende de dag en een meer rustig vaarwater voor de beurs in zijn geheel of er moeten berichten naar buiten komen waar iedereen weer massaal op reageert,. Ook dat is geenszins uitgesloten.

 Wie het weet, mag het zeggen.

 

Dit artikel delen?
 • Hits: 27
(De gemiddelde waardering is 0 door stem(-men)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Inzendingen in deze rubriek:

Hoogste beoordeling

Top 3 : De laatste 3 maanden

Top 3 : Totaal

Meeste hits

Top 3 : De laatste 3 maanden

Top 3 : Totaal