Voor schrijvers, door schrijvers
Blog

Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 241

dinsdag 24 maart

© Luc Verschuren op .
[Klik op de profielnaam of -afbeelding voor een overzicht van zijn/haar schrijfactiviteiten.]

 Het herstel blijft uit.

 Maar, in de indicatoren MACD en RSI zijn tekenen van bodemvorming zichtbaar en dat is goed nieuws. Indicatoren zijn vaak iets sneller dan de koers en hebben al vaker een voorspellende waarde bevestigd. Laat ik daar nu ook maar van uit gaan.

 Licht aan het einde van de tunnel dus. Een andere reden waarom ik geneigd ben om deze denkwijze te bevestigen is dat de koersverschillen tussen de hoogste koers en laagste koers van de dag minder extreem worden. De verschillen worden kleiner in elk geval.

 Of deze bodems en kleinere verschillen het herstel in zullen luiden is nog maar afwachten want daarvoor is eerst goed nieuws nodig zoals dat de steunpakketten voor iedereen voldoende blijken te zijn of dat er sprake is van een trendbreuk met minder doden en geïnfecteerden. Ander goed nieuws zou een goed werkend medicijn zijn. Dat zou de accelerator zijn binnen het herstel. Dat ook die dag komen gaat staat vast, de vraag is enkel wanneer.

 Ik verwacht dus kleinere verschillen gedurende de dag en een meer rustig vaarwater voor de beurs in zijn geheel of er moeten berichten naar buiten komen waar iedereen weer massaal op reageert,. Ook dat is geenszins uitgesloten.

 Wie het weet, mag het zeggen.

 

Dit artikel delen?
Waardering voor je inzending op Schrijverspunt

Graag je waardering voor : dinsdag 24 maart

Aantal hits voor dit artikel: 132
 
KLIK OP HET GEWENSTE AANTAL STERREN (1-5)  OM EEN WAARDERING TE GEVEN EN/OF SCHRIJF SVP EEN KORTE REVIEW
5 sterren = zeer de moeite waard, 4 sterren = de moeite waard, 3 sterren = lezenswaardig, etc..
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!
De waardering voor dit artikel:
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen

A Taste of Talent ?

Elke keer, bij een nieuw bezoek aan deze pagina, een ander en actueel leespakket!
Wist je?

Random:

Dood door schuld
| Tryntsje van der Meer | Cursiefje