Voor schrijvers, door schrijvers
Blog

Blog

Aantal gepubliceerde inzendingen: 253

Besmetting

Als je in de toekomst hoest of niest

Je best je mondkapje niet verliest.

Dat denk ik dan toch zo . Ook na het verslaan van deze COVID19, zie ik onze aanpak niet onmiddellijk wijzigen. Want hoe hoor ik het verschil tussen het standaard virus gamma. Of eentje met een nog ontbrekend vaccinatieprogramma ?

En vind ik dat iedereen, af van het masker, me terug kan gaan besmetten? Met de klassieke bronchitis en oude griep? Of zal ik eisen dat ook de rokershoest achter het mondmasker moet. Niet dat het besmettelijk is, geef mij toch maar de nevel van rookvrije slijmen.

En tenslotte , vanaf nu hanteer ik de Japanse groet, een lichte buiging of knikje. Een begroeting, sereen en discreet.

Dit artikel delen?
Auteur: ©Eggerik Dockx
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Hits: 51
Publicatie op .
Tags: Blog

Geef een waardering voor: "Besmetting"

Geschreven door Eggerik Dockx . Geplaatst in Blog.
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.

Jouw feedback hier?

Dat is mogelijk met een waardering en/of jouw commentaar te geven.
Ook kun je reageren op commentaar van anderen.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!