SCHRIJFACTIVITEIT: BLOG

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Heel vaak is dat iets informatiefs (hoe kun je het beste....) maar het kan ook inspirerend zijn (omgaan met je scheiding). In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt.
Maximaal 1000 woorden. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Andreas

Publicatie: | Ingrid Karsten

Ik droomde vannacht dat ik het deed met een mooie man!
Het was een fijne droom! Ik was erg opgewonden en hij ook!
We waren tender maar ook als leeuwen die grommen, ja het was puur seks.
Toen ik jong was verslond ik bouquetreeks en kocht er steeds eentje!
Ik vind het geen makkelijk onderwerp.
Mijn lief heet Andreas en hij verlangde helemaal niets! We zouden elkaar niet meer zien maar waren geil als de leeuwen! Ik droom weinig maar dit was echt prettig! ‘Ja lief,’ zei hij je hebt een mooi lichaam en ik wil je graag vertroetelen.’ Ergens voelde het als verraad want ik woon nog steeds samen maar de liefde is dood. Het geeft me het gevoel dat ik nog steeds leef. Ik moet mijn lichaam goed verzorgen en dan gaat het vanzelf! ‘Hou me goed vast,’ zei hij want ik kan zien dat jij ervaring hebt. Het was heerlijk! Graag nog eens zo’n droom! Fantastisch toch!

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
27.08.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Gewaagde tekst, graag gelezen. Andreas is je gegund ;)
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.