Blog

Een blog is in feite een persoonlijke webpagina met verhalen over het leven van de schrijver. In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij/zij wat aan heeft. Heel vaak is dat iets informatiefs (hoe kun je het beste....) maar het kan ook inspirerend zijn (een persoonlijk verhaal over hoe je omgaat met een scheiding). Bij een blog hoort een losse en informele schrijfstijl.
In een persoonlijke blog draait het erg om de verteller die opschrijft wat hij of zij zelf allemaal meemaakt. Dat kan bijvoorbeeld de dagelijkse beslommeringen als moeder van twee kleine kids (mamablog) zijn.

Ga s.v.p. naar het overzicht van deze schrijfactiviteit om ook jouw verhaal/gedicht toe te voegen.

161 Hits

Publicatie op:
10 minuten gesprek #hondenleven
Of je het gelooft of niet, ik heb zo af en toe met de dame van de hondenuitlaatservice een 10 minuten gesprekje over Sam.

Overdreven zou je denken, echter wordt mij waardevolle informatie verschaft over het gedrag van mijn hond in de roedel.

Want een roedel is het. Ik heb niets meer dan lof en diep respect voor deze dame. Zij heeft een prachtig bedrijf waar ze vijf dagen in de week, twee keer per dag met hart en ziel een stuk of 12 honden tegelijkertijd uitlaat.

Als een ware Caesar Milan, je weet wel die van National Geographic, begeleidt zij de honden zo’n anderhalf uur door de natuur. Elk exemplaar van deze natte neuzen met hun eigen temperament en willetje.
 
Enfin, het 10 minutengesprek. Sam is populair in de roedel en gaat zich daardoor steeds zekerder voelen. Of ik dat zelf ook merk. ‘’Mwah, het was me nog niet zo opgevallen’’, mompel ik. Daar waar hij eerst honden die willen klieren links liet liggen, laat hij nu merken dat hij hier niet van gediend is. Dit kan tot conflict leiden en dat is niet de bedoeling.
 
Ik heb daarom voor komend weekend een serieus gesprek met Sam op de planning over ‘laten weten wat je wilt’ op een effectieve manier. Eerst maar eens horen wat hij er zelf van vindt...
 
#hondenleven

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen review mogelijkheid.

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "10 minuten gesprek #hondenleven"

© Mariça van de Weerd
05.12.20
Feedback:
10 minuten gesprek over de hond: hilarisch!
  • Schrijfkwaliteit
    5.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
04.12.20
Feedback:
Een hond moet je altijd mee laten beslissen haha
  • Schrijfkwaliteit
    5.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
03.12.20
Feedback:
Woef! Ik neem aan dat dit de mening van Sam is?
  • Schrijfkwaliteit
    4.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

In elke boekenwinkel