Skip to main content

Toesturen manuscript

Om te kunnen bepalen of Schrijverspunt je boek kan en wil uitgeven ontvangen we graag je manuscript. We garanderen dat het te ontvangen manuscript alleen voor beoordeling zal worden gebruikt!

We kijken met alle respect naar elk manuscript dat we ontvangen. Dat doen we kritisch en met een positieve insteek, want we nemen het uitgeven serieus en dus jouw werk als schrijver ook. We kijken of het uitgeven van jouw manuscript binnen onze mogelijkheden past en we verwachten dat het manuscript nog niet eerder is uitgegeven, maar laten we duidelijk zijn: als uitgevers geven we niet elk manuscript uit!

Manuscripten die zowel wat betreft taalniveau als inhoud uitermate zwak zijn kunnen rekenen op een afwijzing.

Zijn we, na het lezen van je manuscript, enthousiast om je manuscript als boek uit te geven, dan nemen we contact met je op. Zijn we enthousiast, maar nog niet helemaal tevreden, dan ontvang je advies voor mogelijke verbeteringen om het alsnog te laten uitgeven. Zien we niet de mogelijkheid om het uit te geven, dan is er nog geen man of vrouw overboord, want dan heeft Schrijverspunt Clusteruitgeverij uitstekende alternatieven om je boek toch uit te kunnen geven.

Vele andere schrijvers gingen je al voor.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

NB: Je kunt meerdere mogelijkheden selecteren!

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Beschrijf jezelf in een korte biografie; wat dit manuscript onderscheidt van andere boeken over een gelijksoortig onderwerp; de afzet- en pr-mogelijkheden die je mogelijk zelf hebt, en welke dat zijn (bijvoorbeeld via je eigen netwerk of bedrijf, lezingen enzovoort).

Ongeldige invoer

Maximaal 3500Kb

Ongeldige invoer