Gezocht: nieuwe columns voor Schrijverspunt!
Sprookjeswedstrijd Schrijverspunt
van 1-8-2018 t/m 15-10-2018
Gezocht: columnisten, bloggers en verhalenschrijvers
Kijk bij extra schrijfmogelijkheden
Je boek te koop in alle boekwinkels
Voor € 7.50 per maand
Schrijverspunt geeft samen met jou je boek uit!
Ontvang een royalty, geen eigen kosten!
Voor schrijvers door schrijvers
De Zwarte Agenda:te koop in elke boekenwinkel
Ook te bestellen in onze webshop
Auteur in de Spotlight

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc. Voor de lezer een leuke (eerste) kennismaking. Wil je ook als auteur in de spotlight? Log dan eerst in svp en klik dan hierboven op de mogelijkheid om een artikel toe te voegen.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Rating StarRating StarRating StarRating StarRating Star
 
Avatar1001 D343f19088e5b8b9997a1310588d6118Dag allemaal. MIjn naam is Machteld Berkelmans. Ik woon met mijn man en mijn hond in het Brabantse. Met heel veel plezier, kan ik zeggen. Ik ben niet meer piepjong en al meer dan 25 jaar fulltime werkzaam. Ik leef van stress en hectiek, rust is niet aan mij besteed. Niet dat ik niet kan genieten van een rustige avond met mijn lief en een glaasje port, maar ik hou van afwisseling.

Ook hou ik van mensen. En van de verhalen die zij te vertellen hebben. Dat geeft me heel veel inspiratie. Die inspiratie verwerk ik in een wekelijkse blog die ik publiceer op https://machteldberkelmans.wordpress.com. Dit zijn korte verhalen die een situatie beschrijven. Het is mijn perceptie, andere mensen kunnen er heel anders over denken. Dat mag. Dat moet zelfs.

Toen ik begon met schrijven, dacht ik dat ik een boek zou gaan schrijven. Ik heb cursussen gevolgd en ben enthousiast aan de slag gegaan. Gaandeweg ontdekte ik dat ik geen tijd en geen geduld heb om een boek te schrijven. Wellicht komt dat nog wel eens. Als ik niet meer zoveel andere dingen ook wil doen. Voorlopig ben ik gelukkig met mijn blog.
Dit artikel delen?
Pinit Fg En Rect Red 20
sprookjeswedstrijd

Wil je ons ook ontmoeten op de sociale media?

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018