Auteur in de Spotlight

Ook als auteur in de spotlight (Klik hier!).?

Leden kunnen zichzelf als auteur in de spotlight zetten.
Door eerst in te loggen (zie hoofdmenu) kun je op de volgende button klikken om jezelf als auteur in de spotlight toe te voegen:

Een artikel toevoegen 
  • Vul bij 'Titel' je eigen naam/pseudoniem in.
  • Na publicatie kun je de pagina onbeperkt wijzigen en aanvullen
  • Je inzending is niet gelijk zichtbaar, maar meestal wel dezelfde dag.
Volg ons op Facebook

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Dag allemaal. MIjn naam is Machteld Berkelmans. Ik woon met mijn man en mijn hond in het Brabantse. Met heel veel plezier, kan ik zeggen. Ik ben niet meer piepjong en al meer dan 25 jaar fulltime werkzaam. Ik leef van stress en hectiek, rust is niet aan mij besteed. Niet dat ik niet kan genieten van een rustige avond met mijn lief en een glaasje port, maar ik hou van afwisseling.

Ook hou ik van mensen. En van de verhalen die zij te vertellen hebben. Dat geeft me heel veel inspiratie. Die inspiratie verwerk ik in een wekelijkse blog die ik publiceer op https://machteldberkelmans.wordpress.com. Dit zijn korte verhalen die een situatie beschrijven. Het is mijn perceptie, andere mensen kunnen er heel anders over denken. Dat mag. Dat moet zelfs.

Toen ik begon met schrijven, dacht ik dat ik een boek zou gaan schrijven. Ik heb cursussen gevolgd en ben enthousiast aan de slag gegaan. Gaandeweg ontdekte ik dat ik geen tijd en geen geduld heb om een boek te schrijven. Wellicht komt dat nog wel eens. Als ik niet meer zoveel andere dingen ook wil doen. Voorlopig ben ik gelukkig met mijn blog.
Dit artikel delen?
Pin It
Volg ons op Facebook
schrijfwedstrijd agenda

Wil je ons ook ontmoeten op de sociale media?

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018