Auteur in de Spotlight

Ook als auteur in de spotlight?

Leden kunnen zichzelf als auteur in de spotlight zetten.
  • Door eerst in te loggen  kun je jezelf hier toevoegen als auteur in de spotlight. Lees eerst s.v.p. de volgende toelichting!
  • Toelichting :
    • Vul bij 'Titel' een titel in. (We adviseren je om je eigen naam/pseudoniem te gebruiken).
    • Voeg je tekst toe in het tekstblok en bewerk de tekst desgewenst.
    • Meer invullen is niet noodzakelijk. Klik alleen nog op--> Opslaan.
  • De eerste keer is de pagina niet gelijk zichtbaaar. Na publicatie kun je de pagina onbeperkt wijzigen en aanvullen. 
 Hierklikken

Je persoonlijk menu (Eerst inloggen!)


Verder selecteren in deze rubriek?
In het menu van 'SCHRIJFTIPS' vind je alle mogelijkheden!

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dag allemaal. MIjn naam is Machteld Berkelmans. Ik woon met mijn man en mijn hond in het Brabantse. Met heel veel plezier, kan ik zeggen. Ik ben niet meer piepjong en al meer dan 25 jaar fulltime werkzaam. Ik leef van stress en hectiek, rust is niet aan mij besteed. Niet dat ik niet kan genieten van een rustige avond met mijn lief en een glaasje port, maar ik hou van afwisseling.

Ook hou ik van mensen. En van de verhalen die zij te vertellen hebben. Dat geeft me heel veel inspiratie. Die inspiratie verwerk ik in een wekelijkse blog die ik publiceer op https://machteldberkelmans.wordpress.com. Dit zijn korte verhalen die een situatie beschrijven. Het is mijn perceptie, andere mensen kunnen er heel anders over denken. Dat mag. Dat moet zelfs.

Toen ik begon met schrijven, dacht ik dat ik een boek zou gaan schrijven. Ik heb cursussen gevolgd en ben enthousiast aan de slag gegaan. Gaandeweg ontdekte ik dat ik geen tijd en geen geduld heb om een boek te schrijven. Wellicht komt dat nog wel eens. Als ik niet meer zoveel andere dingen ook wil doen. Voorlopig ben ik gelukkig met mijn blog.
Pin It

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

schrijversplekwelkom

Inloggen / Uitloggen / Registreren

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018