Auteur in de Spotlight

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc. Voor de lezer een leuke (eerste) kennismaking. Wil je ook als auteur in de spotlight? Log dan eerst in svp en klik dan hierboven op de mogelijkheid om een artikel toe te voegen.

Hoi, ik ben Adriana. Ik schrijf onder een pseudoniem, mijn doopnaam, omdat ik het in eerste instantie doodeng vond om onder mijn eigen naam te schrijven. Inmiddels ben ik met die naam vergroeid geraakt. In 1966, op een bloedhete zomerdag, ben ik geboren in Den Bosch. Samen met mijn liefdevolle ouders en twee zussen ben ik opgegroeid in Noord Holland, en toen ik 6 jaar was, zijn we verhuisd naar Zuid Holland. Een lekker mengelmoesje dus. Ik leef mijn fijne huisje, boompje (zonder) beestje leven, samen met mijn grote maatje en jeugdliefde en onze heerlijke zoon.

Ik ben een bezig bijtje en verveel mij werkelijk nooit. Ik heb een leuke baan met de leukste collega's waar ik iedere keer weer met veel plezier naartoe ga. Mijn liefje en ik zijn gezegend met een leuk groepje vrienden. Leuke en gezellige momenten, samen met de mensen die ik in mijn hart gesloten heb, daar is altijd tijd en ruimte voor. Ik ben een echt gezelligheidsdiertje.

Vanaf dat ik kon lezen ben ik een echte boekenwurm. Naast het lezen kijk ik ook graag films en series. Dit kan gezellig in de bioscoop zijn, maar ook thuis ben ik regelmatig voor de buis te vinden. Mijn grootste passie is schrijven. Dit doe ik nog niet eens zo heel erg lang, maar toen ik geïnfecteerd werd door het schrijfvirus was ik ook meteen verslaafd. Dus ben ik vaak, er lustig op los tikkend, achter mijn toetsenbord te vinden.
Ik heb meegedaan aan verschillende schrijfwedstrijden en ben voor de vijfde keer opgenomen in een verhalenbundel. Ik ben daar erg trots op. 
Mijn grote droom was om zelf een boek te schrijven en na vele aanmoedigingen van familie en vrienden om iets met mijn schrijverij te gaan doen, besloot ik om in het diepe te springen.
Ik begon met het schrijven van een verhalenbundel over een stalker die mij al jaren lastig valt en waar ik dus veel over te vertellen heb: De overgang.
Op mijn eigen, nietsontziende wijze en een flinke dosis humor en zelfspot loods ik de mede hot flashers door de meest voorkomende verschijnselen. Mijn zoektocht werd mijn persoonlijke missie, heb mijn tanden in menig taboe gezet en die geprobeerd te doorbreken.
Dit resulteerde regelmatig in hilarische momenten en situaties. Ik heb heel wat keren krom gelegen van het lachen, en heb de bundel met ontzettend veel plezier geschreven. Weer wat lachrimpeltjes rijker, heeft het uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen. Want ik kan nu, met overmatig veel vlindertjes in mijn buik en vol trots, vertellen dat mijn bundel “De overgang, meer dan een hot flash!” uitgegeven zal worden!

Lieve en zweterige groet,

Adriana

Dit artikel delen?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap