Schrijverspunt geeft samen met jou je boek uit!
Ontvang een royalty, geen eigen kosten!
Gezocht: nieuwe columns voor Schrijverspunt!
Sprookjeswedstrijd Schrijverspunt
van 1-8-2018 t/m 15-10-2018
Je boek te koop in alle boekwinkels
Voor € 7.50 per maand
Voor schrijvers door schrijvers
De Zwarte Agenda:te koop in elke boekenwinkel
Ook te bestellen in onze webshop
Gezocht: columnisten, bloggers en verhalenschrijvers
Kijk bij extra schrijfmogelijkheden
Auteur in de Spotlight

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc. Voor de lezer een leuke (eerste) kennismaking. Wil je ook als auteur in de spotlight? Log dan eerst in svp en klik dan hierboven op de mogelijkheid om een artikel toe te voegen.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Rating StarRating StarRating StarRating StarRating Star
 
Avatar3425 C766e7cbdf13b5b6ab2cd0a049eafdb5Dood van een Magiër

Hallo iedereen. Mag ik mij even voorstellen? Woonachtig in Antwerpen bied die grootstad op zich al stof genoeg – letterlijk en figuurlijk nu - om verhalen te schrijven. Maar, ik doe het al langer: in de jaren '90 schreef ik korte verhalen en poëzie voor radioprogramma's. Sindsdien ben ik blijven schrijven, met wisselend succes. Meestal publiceerde ik op mij facebook-pagina of in het tijdschrift dat het radioprogramma 'Lukraak' opvolgde: de 'Lukraker'. Het boek 'Dood van een Magiër', mijn debuut, is begonnen als een kort verhaal dat zichzelf vlot liet schrijven tot ik inzag dat er méér van gemaakt kon worden zodat het uitgroeide tot een reeks waarvan dit het eerste deel is.
O ja: nog steeds woon ik in Antwerpen, als bruggepensioneerde kan ik mijn tijd indelen zoals ik zelf wil, op voorwaarde dat mijn echtgenote akkoord gaat natuurlijk! De zomermaanden breng ik grotendeels door in het zuiden van het land, waar wandelen ons grootste plezier is. Daar genieten wij samen, zonder radio, TV of pc... Alleen die heerlijke rust die voor inspiratie zorgt.
Dit artikel delen?
Pinit Fg En Rect Red 20
sprookjeswedstrijd

Wil je ons ook ontmoeten op de sociale media?

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018