Auteur in de Spotlight

Ook als auteur in de spotlight (Klik hier!).?

Leden kunnen zichzelf als auteur in de spotlight zetten.
Door eerst in te loggen (zie hoofdmenu) kun je op de volgende button klikken om jezelf als auteur in de spotlight toe te voegen:

Een artikel toevoegen 
  • Vul bij 'Titel' je eigen naam/pseudoniem in.
  • Na publicatie kun je de pagina onbeperkt wijzigen en aanvullen
  • Je inzending is niet gelijk zichtbaar, maar meestal wel dezelfde dag.
Ook gek op korte verhalen?

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
avatar3425 c766e7cbdf13b5b6ab2cd0a049eafdb5Dood van een Magiër

Hallo iedereen. Mag ik mij even voorstellen? Woonachtig in Antwerpen bied die grootstad op zich al stof genoeg – letterlijk en figuurlijk nu - om verhalen te schrijven. Maar, ik doe het al langer: in de jaren '90 schreef ik korte verhalen en poëzie voor radioprogramma's. Sindsdien ben ik blijven schrijven, met wisselend succes. Meestal publiceerde ik op mij facebook-pagina of in het tijdschrift dat het radioprogramma 'Lukraak' opvolgde: de 'Lukraker'. Het boek 'Dood van een Magiër', mijn debuut, is begonnen als een kort verhaal dat zichzelf vlot liet schrijven tot ik inzag dat er méér van gemaakt kon worden zodat het uitgroeide tot een reeks waarvan dit het eerste deel is.
O ja: nog steeds woon ik in Antwerpen, als bruggepensioneerde kan ik mijn tijd indelen zoals ik zelf wil, op voorwaarde dat mijn echtgenote akkoord gaat natuurlijk! De zomermaanden breng ik grotendeels door in het zuiden van het land, waar wandelen ons grootste plezier is. Daar genieten wij samen, zonder radio, TV of pc... Alleen die heerlijke rust die voor inspiratie zorgt.
Dit artikel delen?
Pin It
Ook gek op korte verhalen?
sprookjeswedstrijd

Wil je ons ook ontmoeten op de sociale media?

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018