Auteur in de Spotlight

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc. Voor de lezer een leuke (eerste) kennismaking. Wil je ook als auteur in de spotlight? Log dan eerst in svp en klik dan hierboven op de mogelijkheid om een artikel toe te voegen.


Naar aanleiding van een schrijfwedstrijd die ik op facebook zag passeren, kwam ik op schrijverspunt terecht. Wat een fijne plek voor mensen die graag lezen en schrijven! Doorklikkend van de ene link naar de andere kwam ik op ‘auteur in de spotlight’ terecht.

Pas in september 2016 begon het te kriebelen. Ik zocht een hobby, iets wat ik op mijn tijd, volgens mijn mogelijkheden kon doen. Mijn kleine notebook werd mijn beste vriend, via internet leerde ik veel bij. Maar ook dit begon te vervelen. Ik wou iets anders. Schrijven leek me leuk, maar ik had totaal geen ervaring. Wat ik wel had, was een verhaal dat ik kwijt wou. Op een dag nam ik mijn kleine notebook en begon mijn verhaal te typen. Dit resulteerde in een boek met als titel Nu even niet(s) – Zoektocht naar een diagnose’.  Via een self-publishing platform kwam het boek eind 2016 in de boekhandel. Ik was best trots op mijn prestatie. Nooit gedacht dat ik dit ooit ging verwezenlijken.
Na het boek wou ik blijven schrijven. Fictie bleek toen nog niet echt mijn ding. Ik startte mijn blog ‘Beperkt’ genieten’ en bleef non-fictie schrijven, verhalen over mijn dagelijks leven. 
In juli 2017 opteerde ik toch voor fictie en waagde me aan het schrijven van een roman. Mijn tweede boek 'Door het hart gedreven' werd uitgegeven door uitgeverij aquaZZ en zag op 31 januari 2018 het levenlicht.


Cathy
Dit artikel delen?

Graag je mening

Dit artikel is passend in deze rubriek - 0 stemmen
00
Dit artikel handhaven (tzt NIET verwijderen)? - 0 stemmen
00
%

Elk kwartaal verwijderen we een aantal artikelen. HELP ONS MET KIEZEN. Je kunt ons helpen door je mening te geven. Zo heb je invloed op de inhoud van Schrijverspunt.Je kunt ook een reactie geven.

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap