Auteur in de Spotlight

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc. Voor de lezer een leuke (eerste) kennismaking. Wil je ook als auteur in de spotlight? Log dan eerst in svp en klik dan hierboven op de mogelijkheid om een artikel toe te voegen.

Ingrid Eleonora Noppen werd op 13 juni 1951 geboren in een woonhuis op de Oostzeedijk in de havenstad Rotterdam.
Als kind boeide de Nederlandse taal haar dermate, dat zij toen reeds veelvuldig bezig was met het scheppen van - uiteraard toen nog naïeve - poëzie. De dwang tot schrijven is altijd gebleven en die roep van haar ziel doet haar steeds weer nieuwe gedichten baren.
Na haar reeds uitgegeven gedichtenbundels'Vlinders van brokaat' en 'Cantates van de wind', is 'Wat wil je dat ik je vertel?' haar derde gedichtenbundel.
Naast de gedichten, waarvoor haar overleden moeder als grote inspiratiebron heeft gediend, bevat deze gedichtenbundel tevens gedichten, waarin menig lezer als in een spiegel van herkenning kijkt.
Ook heeft Ingrid getracht haar beleving van de natuur en haar geliefde stad in poëzie vast te leggen.

'Wat wil ik je vertel' bevat 100 gedichten en is te bestellen bij de uitgever United p.c. en alle erkende boekhandels.
De prijs van de bundel bedraagt 16,90 euro.
Dit artikel delen?
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap