Auteur in de Spotlight

Ook als auteur in de spotlight (Klik hier!).?

Leden kunnen zichzelf als auteur in de spotlight zetten.
Door eerst in te loggen (zie hoofdmenu) kun je op de volgende button klikken om jezelf als auteur in de spotlight toe te voegen:

Een artikel toevoegen 
  • Vul bij 'Titel' je eigen naam/pseudoniem in.
  • Na publicatie kun je de pagina onbeperkt wijzigen en aanvullen
  • Je inzending is niet gelijk zichtbaar, maar meestal wel dezelfde dag.
BookBuster

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
avatar1505 02e41b53e4fdd9ec116b61d1098a9702Hallo,

Mijn naam is Ruth Knieper en ik ben 29 jaar. Ik geniet nu nog van mijn laatste maanden als twintiger, want het duurt niet lang en dan ben ik 30. En mijn droom was om ooit een boek uit gaan geven, dus voor de grote dag leek me een goed moment.

Vanaf dat ik me kan herinneren hield ik al van verhalen schrijven.
Helaas nam ik nooit de moeite om de verhalen een mooi einde te geven, want dan was ik alweer met een ander verhaal bezig. Aan de inspiratie lag het niet, het lag meer aan het feit dat ik niet graag knopen doorhak en dat is wel nodig bij het schrijven van een einde.

Ik schrijf niet alleen verhalen, ik werk ook nog fulltime in het speciaal voortgezet onderwijs met instellingsjongeren. Een leuke en intensieve baan die me regelmatig de nodige inspiratie geeft.
Verder woon ik in Almelo samen met mijn vriend en twee katten. Ik houd van reizen, lezen, films, eten, lachen en slapen. 

Mijn eerste boek heb ik afgerond op 31 december 2014. Toen heb ik vol trots mijn manuscript aan mijn ouders overhandigd, namelijk een Young Adultboek 'Morgen wordt vandaag.' Maar dan begint het eigenlijk pas allemaal. Het is tot nu toe een hele achtbaanrit geworden het uitgeven van een boek. Want hoe zorg je ervoor dat mensen je boek ook lezen? Een hele onderneming, daar ben ik wel achter gekomen. Ik heb dan ook veel geleerd de afgelopen maanden en ik weet dat ik sommige dingen de volgende keer anders zal doen. En die komt er, die volgende keer. Want schrijven blijf ik doen! :-)

Hartelijke groet,

Ruth Knieper
www.ruthknieper.nl 

Dit artikel delen?
Pin It
BookBuster
schrijfwedstrijd agenda

Wil je ons ook ontmoeten op de sociale media?

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018