auteurindespotlight938x200
avatar1505 02e41b53e4fdd9ec116b61d1098a9702Hallo,

Mijn naam is Ruth Knieper en ik ben 29 jaar. Ik geniet nu nog van mijn laatste maanden als twintiger, want het duurt niet lang en dan ben ik 30. En mijn droom was om ooit een boek uit gaan geven, dus voor de grote dag leek me een goed moment.

Vanaf dat ik me kan herinneren hield ik al van verhalen schrijven.
Helaas nam ik nooit de moeite om de verhalen een mooi einde te geven, want dan was ik alweer met een ander verhaal bezig. Aan de inspiratie lag het niet, het lag meer aan het feit dat ik niet graag knopen doorhak en dat is wel nodig bij het schrijven van een einde.

Ik schrijf niet alleen verhalen, ik werk ook nog fulltime in het speciaal voortgezet onderwijs met instellingsjongeren. Een leuke en intensieve baan die me regelmatig de nodige inspiratie geeft.
Verder woon ik in Almelo samen met mijn vriend en twee katten. Ik houd van reizen, lezen, films, eten, lachen en slapen. 

Mijn eerste boek heb ik afgerond op 31 december 2014. Toen heb ik vol trots mijn manuscript aan mijn ouders overhandigd, namelijk een Young Adultboek 'Morgen wordt vandaag.' Maar dan begint het eigenlijk pas allemaal. Het is tot nu toe een hele achtbaanrit geworden het uitgeven van een boek. Want hoe zorg je ervoor dat mensen je boek ook lezen? Een hele onderneming, daar ben ik wel achter gekomen. Ik heb dan ook veel geleerd de afgelopen maanden en ik weet dat ik sommige dingen de volgende keer anders zal doen. En die komt er, die volgende keer. Want schrijven blijf ik doen! :-)

Hartelijke groet,

Ruth Knieper
www.ruthknieper.nl 

Pin It

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Nieuwe leden van Schrijverspunt

Meedoen schrijfactiviteit, Lezer
Meedoen schrijfactiviteit, Lezer
Schrijver, Meedoen schrijfactiviteit, Lezer
Schrijver, Meedoen schrijfactiviteit
Onze boekentips
Nieuwe leden:
Meedoen schrijfactiviteit, Lezer
Meedoen schrijfactiviteit, Lezer

Contact

Contactgegevens:

Nederland:
Schrijverspunt
p/a Molenkampspark 7
7607LD Almelo
Nederland

België
Schrijverspunt
p/a Krijtstraat 47
3770 Riemst
België

Zakelijk:


IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U
t.a.v. Schrijverspunt
KVK : 67629369
Belgie: 0669.636.728
BTW: 857099796B01

Op de website is de nodige informatie te vinden. Veel antwoorden op vragen zijn te vinden bij  'FAQ' . Daarnaast blijft het natuurlijk altijd mogelijk om direct contact met ons op te nemen. Klik hieronder!

Hierklikken

Wil je dat we je bellen? Geef dat dan aan in de e-mail en we bellen je z.s.m. Privacy

Volg ons ook op de sociale media:
twitter facebook instagram linkedin

De webwinkel van Schrijverspunt

Voor bezoekers en leden van Schrijverspunt, maar m.n. ook voor deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij en auteurs waarvan Schrijverspunt de uitgever is hebben we naast deze website ook een online winkel.

klikhier om onze webwinkel te bezoeken!

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Schrijverspunt Clusteruitgeverij heeft als motto niet voor niets "Voor schrijvers, door schrijvers". Als clusteruitgeverij hanteren we daardoor vrijwel altijd de laagste tarieven. Een clusteruitgeverij - het woord zegt het al - clustert titels van zelfuitgevende auteurs en kleine uitgeverijen bij de aansluiting bij CB. Door het volume worden de kosten door meerdere deelnemers gedragen.

klikhier om Schrijverspunt Clusteruitgeverij te bezoeken!

Uitgever Schrijverspunt

Naast schrijversplatform en clusteruitgeverij is Schrijverspunt zelf ook uitgever. Onze missie is om debuterende en nog onbekende auteurs een kans te geven. We vinden namelijk élk voltooid manuscript een prestatie en de moeite waard om gelezen te worden.

klikhier om naar uitgever Schrijverspunt te gaan!
Teksten en beelden op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd - overname alleen met schriftelijke toestemming. © 2017 Schrijverspunt.nl, All Rights Reserved.