Schrijverspunt geeft samen met jou je boek uit!
Ontvang een royalty, geen eigen kosten!
De Zwarte Agenda:te koop in elke boekenwinkel
Ook te bestellen in onze webshop
Gezocht: columnisten, bloggers en verhalenschrijvers
Kijk bij extra schrijfmogelijkheden
Voor schrijvers door schrijvers
Gezocht: nieuwe columns voor Schrijverspunt!
Sprookjeswedstrijd Schrijverspunt
van 1-8-2018 t/m 15-10-2018
Je boek te koop in alle boekwinkels
Voor € 7.50 per maand
Auteur in de Spotlight

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc. Voor de lezer een leuke (eerste) kennismaking. Wil je ook als auteur in de spotlight? Log dan eerst in svp en klik dan hierboven op de mogelijkheid om een artikel toe te voegen.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Rating StarRating StarRating StarRating StarRating Star
 
Avatar1449 374597316eceb0b97c311019b48a3713Mijn naam is Domien Van Landschoot, ik ben een 25-jarige jongeman uit Maldegem. Ik kan u een pak vertellen over mijn leven en hoe ik gekomen ben tot het schrijven van een boek, maar zal me voor uw gemak beknotten tot het hoogst noodzakelijke.
Ik heb na het afwerken van mijn humaniora (Humane Wetenschappen - Moderne Talen) gekozen om journalistiek te volgen aan de Artevelde Hogeschool in Gent. Die richting heb ik gekozen omdat ik sinds jongs af aan oorlogscorrespondent wou worden. Om verslag uit te brengen over gebieden die in conflict zijn, om zo hopelijk de internationale aandacht te trekken. Helaas heb ik door aanhoudende psychische problemen, mijn studie niet kunnen afmaken. In het tweede jaar moest ik noodgedwongen afhaken en ben ik verzeild geraakt in psychiatrie.

Vijf jaar later heb ik besloten om daarover een boek te schrijven, namelijk 'Danté's doortocht door psychiatrie'. Het boek bestaat uit negen hoofdstukken, die ik in dagboekvorm aan elkaar heb gerijgd.
Het hoofdpersonage, Danté is een persoon die lak heeft aan mens en maatschappij en brengt verslag uit van zijn jaar in psychiatrie.
De hoofdstukken omschrijven vaak tragische gebeurtenissen, maar worden op zo een humoristische manier gebracht dat het lachen u nader zal staan dan het huilen...
Dit artikel delen?
Pinit Fg En Rect Red 20
sprookjeswedstrijd

Wil je ons ook ontmoeten op de sociale media?

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018