Auteur in de Spotlight

Ook als auteur in de spotlight (Klik hier!).?

Leden kunnen zichzelf als auteur in de spotlight zetten.
Door eerst in te loggen (zie hoofdmenu) kun je op de volgende button klikken om jezelf als auteur in de spotlight toe te voegen:

Een artikel toevoegen 
  • Vul bij 'Titel' je eigen naam/pseudoniem in.
  • Na publicatie kun je de pagina onbeperkt wijzigen en aanvullen
  • Je inzending is niet gelijk zichtbaar, maar meestal wel dezelfde dag.
Uitgever Schrijverspunt geeft je boek uit

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Domien van LandschootMijn naam is Domien Van Landschoot, ik ben een 25-jarige jongeman uit Maldegem. Ik kan u een pak vertellen over mijn leven en hoe ik gekomen ben tot het schrijven van een boek, maar zal me voor uw gemak beknotten tot het hoogst noodzakelijke.
Ik heb na het afwerken van mijn humaniora (Humane Wetenschappen - Moderne Talen) gekozen om journalistiek te volgen aan de Artevelde Hogeschool in Gent. Die richting heb ik gekozen omdat ik sinds jongs af aan oorlogscorrespondent wou worden. Om verslag uit te brengen over gebieden die in conflict zijn, om zo hopelijk de internationale aandacht te trekken. Helaas heb ik door aanhoudende psychische problemen, mijn studie niet kunnen afmaken. In het tweede jaar moest ik noodgedwongen afhaken en ben ik verzeild geraakt in psychiatrie.

Vijf jaar later heb ik besloten om daarover een boek te schrijven, namelijk 'Danté's doortocht door psychiatrie'. Het boek bestaat uit negen hoofdstukken, die ik in dagboekvorm aan elkaar heb gerijgd.
Het hoofdpersonage, Danté is een persoon die lak heeft aan mens en maatschappij en brengt verslag uit van zijn jaar in psychiatrie.
De hoofdstukken omschrijven vaak tragische gebeurtenissen, maar worden op zo een humoristische manier gebracht dat het lachen u nader zal staan dan het huilen...
Dit artikel delen?
Pin It
Uitgever Schrijverspunt geeft je boek uit
schrijfwedstrijd agenda

Wil je ons ook ontmoeten op de sociale media?

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018