Auteur in de Spotlight

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc. Voor de lezer een leuke (eerste) kennismaking. Wil je ook als auteur in de spotlight? Log dan eerst in svp en klik dan hierboven op de mogelijkheid om een artikel toe te voegen.

1456 549197c69f317Renate O’Prinsen is geboren op 18 oktober 1968 en opgegroeid in een arbeidersgezin. Na het atheneum volgde zij diverse opleidingen op het gebied van marketing, management, verandermanagement, intuïtieve ontwikkeling en een pad tot innerlijk leren aan de Pulsar Academie.
Renate begon haar carrière in de commerciële business waar zij al voor haar 30ste op basis van haar eigen wijsheid werkzaam was in een functie als directeur. In 2001 verkoos zij de wereld van consultancy of, om in haar woorden te spreken, werd zij ‘reisbegeleider’ met de focus op gedrag en dat wat mensen beweegt. In 2011 werd Renate partner van dit adviesbureau en in 2014 start zij haar eigen bedrijf: Renate O’Prinsen, veerkracht & verbinding.
Haar pad van dieper leren wil zij delen met de rest van de wereld vanuit het geloof dat hierin de basis en sleutel ligt voor innerlijke vrijheid. Vanuit deze vrijheid bij individuen, kunnen vervolgens meer authentieke en creatieve organisaties ontstaan. In de ogen van Renate is dat waar velen van ons naar verlangen en de wereld waarin wij leven, nog mooier maakt.
Renate is getrouwd met reflexoloog en levenscoach Bob Mijling en heeft twee zoons: Yip en Mel.
Dit artikel delen?

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap