Auteur in de Spotlight

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc. Voor de lezer een leuke (eerste) kennismaking. Wil je ook als auteur in de spotlight? Log dan eerst in svp en klik dan hierboven op de mogelijkheid om een artikel toe te voegen.

avatar1432 94c0d096e8b48db8a07804d4fba533a7In het dagelijks leven ben ik docent Nederlands en medewerker Toetsbureau bij een ROC. Daarvoor heb ik gewerkt als communicatiemedewerker en evenementen organisator bij een Haarlemse welzijnsorganisatie.

Schrijven is mijn passie. In mijn middelbare schooltijd schreef ik teksten voor de schoolradio. In mijn studententijd verzorgde ik onder andere de column in de hogeschoolkrant en als stand-upcomedian stond ik op diverse (open) podia.
Van het één kwam het ander. Ik word nog steeds regelmatig gevraagd voor het schrijven van (web)teksten en voor cabareteske acts op bruiloften of andere speciale gelegenheden.
Humor speelt altijd een belangrijke rol in mijn teksten.

Samen met mijn man en drie kinderen, twee jongens en een meisje, woon ik in een mooi stukje van Haarlem. ‘s Avonds, voor het slapen gaan, lees ik mijn kinderen vaak voor. Mijn oudste zoon vroeg mij op een avond of ik een keer een kinderboek wilde schrijven. ‘Dat beloof ik,’ zei ik. En wat je belooft, moet je doen.

Mijn eerste kinderboek, ‘Geheime aanwijzingen’, is een spannend verhaal voor zowel jongens als meisjes van 7 tot 10 jaar. De illustraties zijn gemaakt door Josine van Os, kunstenares van beroep.

Ik wens iedereen veel (voor)leesplezier.

Ondertussen ben ik alweer aan het schrijven aan het volgende avontuur van Tom…
Dit artikel delen?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap