Auteur in de Spotlight

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc. Voor de lezer een leuke (eerste) kennismaking. Wil je ook als auteur in de spotlight? Log dan eerst in svp en klik dan hierboven op de mogelijkheid om een artikel toe te voegen.

Corinne VlaminckxCorinne Vlaminckx (1968) groeide op in het Brabantse Boxtel. Na het behalen van haar Havodiploma in 1986 ging ze werken als administratief medewerkster. Daarnaast volgde ze in de avonduren diverse opleidingen waaronder Moderne Bedrijfs Administratie en Prakdijkdiploma Loonadministratie om vervolgens als boekhouder/loonadministrateur aan de slag te gaan.
Corinne is sinds 2005 getrouwd met Bosschenaar Ferry Pijnenburg en woont sinds 2004 in Den Bosch. Ook Ferry is een creatief persoon en heeft diverse achthoekige biljarttafels ontworpen waarmee hij regelmatig in het nieuws is geweest.
Lezen en schrijven behoorden altijd tot haar grote hobby’s en de droom was om ooit zelf een boek te schrijven en uit te geven. In 2013 deed ze voor het eerst mee aan een verhalenwedstrijd en verscheen haar verhaal ‘In mijn hoofd’ in de verhalenbundel ‘Jeugd'. In vervolg op dit verhaal is het boek ‘Moordfamilie’ ontstaan en de zoektocht naar een uitgever kon beginnen. Tot haar grote vreugde reageerde Schrijverspunt Clusteruitgeverij positief en kon de uitgave van haar boek van start gaan. In juni 2014 is het boek ‘Moordfamilie’ een feit.
‘Moordfamilie’ is een psychologische thriller met een vleugje spiritualiteit en speelt zich af in Den Bosch. Een meeslepend verhaal waarbij u zeker op het puntje van u stoel zult zitten.
Na het verschijnen van ‘Moordfamilie’ zit Corinne als auteur zeker niet stil, het volgende boek staat alweer op de planning. Hou de website www.corinnevlaminckx.nl in de gaten om op de hoogte te blijven.
Dit artikel delen?
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap