Auteur in de Spotlight

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc. Voor de lezer een leuke (eerste) kennismaking. Wil je ook als auteur in de spotlight? Log dan eerst in svp en klik dan hierboven op de mogelijkheid om een artikel toe te voegen.

Avatar1512 5e074df9a3a0fcd3324afa43861f8ca5Wij vormen samen een schrijversduo: Tom Pauka en Lidwi de Groot.
We hebben eerder een boek samen geschreven: Treijs, voor altijd, onder het pseudoniem Liomé Windt. Die auteursnaam was een anagram van tom en lidwi.
'Treijs, voor altijd' was onze eersteling en we beschouwden het samen schrijven als een experiment. Nu verlaten we de experimentele fase en komen we als schrijversduo uit de kast met ons tweede boek:
Vreemd Daglicht.

In Vreemd Daglicht volgen we Sep, een jonge vrouw, die in een paar maanden twee belangrijke taken moet vervullen. Ze wil gaan leven zonder dat andere mensen zich met haar bemoeien en ze wil van een bepaalde persoon het leven grondig ruïneren. Het is haar project, als dat lukt hoeft ze haar leven niet als mislukt te beschouwen. We zien haar van dag tot dag voortvarend bezig om te doen wat ze van plan was. Maar geleidelijk brengt het toeval accenten aan waarop ze niet gerekend had. Ze ontdekt de verwarrende rijkdom van alles wat zich buiten haar project afspeelt, zoals vriendschap, bewondering, bezorgdheid van mensen die van elkaar houden en zelfs iets dat lijkt op liefde. Tegelijkertijd blijft ze wie ze was. Vreemd daglicht laat zien dat een compleet leven ook geleefd kan worden in drie maanden, als het niet anders kan.
Dit artikel delen?
Pinit Fg En Rect Red 20

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Rating StarRating StarRating StarRating StarRating Star
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/