Auteur in de Spotlight

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc. Voor de lezer een leuke (eerste) kennismaking. Wil je ook als auteur in de spotlight? Log dan eerst in svp en klik dan hierboven op de mogelijkheid om een artikel toe te voegen.

avatar1291 5a58d8b3d1e7a62f3c15ea9772b328bfVanaf ik kon lezen, was ik er aan verslaafd. Vanaf ik mij bewust werd dat ik bestond als mens had ik nog maar één wens: schrijfster worden, zodat ik op mijn manier mensen zou kunnen boeien met mijn "schrijfsels".

Maar hoe gaat het? Je bent een jonge vrouw en voor je het weet ben je getrouwd en ben je het stralende middelpunt van een jong gezin. Het leven gaat niet altijd over rozen en voor je het weet moet je je dromen opgeven om dat gezin mee te onderhouden. De maatschappij zuigt je op en legt je 101 verplichtingen op. Af en toe pak je stiekem een uurtje voor jezelf en schrijf je een verhaal of een gedicht. Door verlegenheid geremd, werp je het geschrevene in de vuilbak, samen met een paar tranen. Tranen van verdriet, maar ook met tranen vol wrok en boosheid omdat het leven dat je je droomde, je niet vergund wordt.

Tot op een dag de muzen op je schouder komen zitten en je influisteren dat je wèl mooi kunt schrijven, tot er op een dag iets gebeurd, iets zo ingrijpends, dat je het van je af MOET schrijven, tot er op een dag iemand zegt dat je met het geschrevene naar buiten moet komen en je een duwtje in de rug geeft.Voor je het weet ben je op een zekere leeftijd gekomen, een leeftijd die met vrijheid te maken heeft en kijk:
ik schrijf.....
Dit artikel delen?

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap