Auteur in de Spotlight

Ook als auteur in de spotlight?

Leden kunnen zichzelf als auteur in de spotlight zetten.
  • Door eerst in te loggen  kun je jezelf hier toevoegen als auteur in de spotlight. Lees eerst s.v.p. de volgende toelichting!
  • Toelichting :
    • Vul bij 'Titel' een titel in. (We adviseren je om je eigen naam/pseudoniem te gebruiken).
    • Voeg je tekst toe in het tekstblok en bewerk de tekst desgewenst.
    • Meer invullen is niet noodzakelijk. Klik alleen nog op--> Opslaan.
  • De eerste keer is de pagina niet gelijk zichtbaaar. Na publicatie kun je de pagina onbeperkt wijzigen en aanvullen. 
 Hierklikken

Je persoonlijk menu (Eerst inloggen!)


Verder selecteren in deze rubriek?
In het menu van 'SCHRIJFTIPS' vind je alle mogelijkheden!

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
1252 5385e70f816a2Op de basisschool vond ik schrijven meteen leuk zodra ik de eerste woordjes uit mijn vulpen op papier kreeg. Ik hield ervan om werkstukken te maken, je eigen draai aan iets te geven en jouw naam eronder te mogen zetten. Vol trots gaf ik het dan aan de juf of meester. Ze waren niet altijd even goed maar ik had er lol in en deed het vol enthousiasme. Een paar jaar verder maakte ik thuis mijn eigen nieuwskrant en schreef dagboeken vol met al mijn ervaringen.

Boeken lezen doe ik graag. Alhoewel ik meteen toegeef dat ik niet alles 'kan' lezen. Ik moet een klik hebben met de schrijfwijze.
Ooit hoop ik een eigen boek uit te mogen geven. Ik ben er zelfs een paar jaar geleden aan begonnen maar eerlijk gezegd ben ik nog niet ver.

Mijn zwakke punten? Dat is de tijd ervoor maken om daadwerkelijk je hoofd de ruimte te geven om de fantasie levendig te maken en via het toetsenbord deze tot uiting te laten komen. Ten tweede, de gedetailleerdheid om een verhaal te kunnen schrijven. Ik vind het moeilijk om een scene zeer gedetailleerd uit te kunnen schrijven. Maar ik weet dat ik het kan.

Daarom begin ik hier. Om te leren van jullie en de verhalen die hier gepubliceerd worden. Ik heb inmiddels een paar columns geschreven die op mijn laptop staan te wachten. Ik heb me voorgenomen om er elke week één te schrijven. Dat lukt tot nu toe. Een onderwerp van circa 500 woorden kan ik prima in een tiental minuten schrijven en dat vind ik ook
ontzettend leuk om te doen. Ik hoop ze ooit hier te mogen plaatsen. Dat lijkt me een hele eer. En of ze leuk en/of interessant zijn? Dat weet ik niet. Dat is aan de lezer om te beoordelen. Ik vind het geweldig om te doen, dat is één ding wat in ieder geval zeker is.
Pin It

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

schrijversplekwelkom

Inloggen / Uitloggen / Registreren

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018