auteurindespotlight938x200
1252 5385e70f816a2Op de basisschool vond ik schrijven meteen leuk zodra ik de eerste woordjes uit mijn vulpen op papier kreeg. Ik hield ervan om werkstukken te maken, je eigen draai aan iets te geven en jouw naam eronder te mogen zetten. Vol trots gaf ik het dan aan de juf of meester. Ze waren niet altijd even goed maar ik had er lol in en deed het vol enthousiasme. Een paar jaar verder maakte ik thuis mijn eigen nieuwskrant en schreef dagboeken vol met al mijn ervaringen.

Boeken lezen doe ik graag. Alhoewel ik meteen toegeef dat ik niet alles 'kan' lezen. Ik moet een klik hebben met de schrijfwijze.
Ooit hoop ik een eigen boek uit te mogen geven. Ik ben er zelfs een paar jaar geleden aan begonnen maar eerlijk gezegd ben ik nog niet ver.

Mijn zwakke punten? Dat is de tijd ervoor maken om daadwerkelijk je hoofd de ruimte te geven om de fantasie levendig te maken en via het toetsenbord deze tot uiting te laten komen. Ten tweede, de gedetailleerdheid om een verhaal te kunnen schrijven. Ik vind het moeilijk om een scene zeer gedetailleerd uit te kunnen schrijven. Maar ik weet dat ik het kan.

Daarom begin ik hier. Om te leren van jullie en de verhalen die hier gepubliceerd worden. Ik heb inmiddels een paar columns geschreven die op mijn laptop staan te wachten. Ik heb me voorgenomen om er elke week één te schrijven. Dat lukt tot nu toe. Een onderwerp van circa 500 woorden kan ik prima in een tiental minuten schrijven en dat vind ik ook
ontzettend leuk om te doen. Ik hoop ze ooit hier te mogen plaatsen. Dat lijkt me een hele eer. En of ze leuk en/of interessant zijn? Dat weet ik niet. Dat is aan de lezer om te beoordelen. Ik vind het geweldig om te doen, dat is één ding wat in ieder geval zeker is.
Pin It

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Nieuwe leden van Schrijverspunt

Schrijver, Meedoen schrijfactiviteit, Lezer
Boekentips

Contact

Contactgegevens:

Nederland:
Schrijverspunt
p/a Molenkampspark 7
7607LD Almelo
Nederland

België
Schrijverspunt
p/a Krijtstraat 47
3770 Riemst
België

Zakelijk:


IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U
t.a.v. Schrijverspunt
KVK : 67629369
Belgie: 0669.636.728
BTW: 857099796B01

Op de website is de nodige informatie te vinden. Veel antwoorden op vragen zijn te vinden bij  'Zoeken en vinden op Schrijverspunt' hierboven. Daarnaast blijft het natuurlijk altijd mogelijk om direct contact met ons op te nemen.

Schrijverspunt

Ik heb een vraag/opmerking voor de redactie van Schrijverspunt.


Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Ik heb een vraag/opmerking voor Schrijverspunt Clusteruitgeverij


Uitgever Schrijverspunt

Ik heb een vraag/opmerking voor Uitgever SchrijverspuntWil je dat we je bellen? Geef dat dan aan in de e-mail en we bellen je z.s.m. Privacy

Volg ons ook op de sociale media:
twitter facebook instagram linkedin

Naar de Schrijversplek?

Op de Schrijversplek zijn de laatste nieuwtjes te vinden, kun je een blog of video toevoegen, je boekpresentatie melden, contact leggen met andere leden, etc.

Klik hiernaast op de afbeelding van de Schrijversplek!

De webwinkel van Schrijverspunt

Voor bezoekers en leden van Schrijverspunt, maar m.n. ook voor deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij en auteurs waarvan Schrijverspunt de uitgever is hebben we naast deze website ook een online winkel.

klikhier om onze webwinkel te bezoeken!

Zoeken en vinden op Schrijverspunt

klikhier om de veelgestelde vragen en antwoorden te bekijken.

klikhier om iets te zoeken op Schrijverspunt!

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Schrijverspunt Clusteruitgeverij heeft als motto niet voor niets "Voor schrijvers, door schrijvers". Als clusteruitgeverij hanteren we daardoor vrijwel altijd de laagste tarieven. Een clusteruitgeverij - het woord zegt het al - clustert titels van zelfuitgevende auteurs en kleine uitgeverijen bij de aansluiting bij CB. Door het volume worden de kosten door meerdere deelnemers gedragen.

klikhier om Schrijverspunt Clusteruitgeverij te bezoeken!

Uitgever Schrijverspunt

Naast schrijversplatform en clusteruitgeverij is Schrijverspunt zelf ook uitgever. Onze missie is om debuterende en nog onbekende auteurs een kans te geven. We vinden namelijk élk voltooid manuscript een prestatie en de moeite waard om gelezen te worden.

klikhier om naar uitgever Schrijverspunt te gaan!
Teksten en beelden op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd - overname alleen met schriftelijke toestemming. © 2017 Schrijverspunt.nl, All Rights Reserved.