Meer informatie over schrijven en schrijvers?

Ook als auteur in de spotlight?

Leden kunnen zichzelf als auteur in de spotlight zetten.
  • Door eerst in te loggen  kun je jezelf hier toevoegen als auteur in de spotlight. Lees eerst s.v.p. de volgende toelichting!
  • Toelichting :
    • Vul bij 'Titel' een titel in. (We adviseren je om je eigen naam/pseudoniem te gebruiken).
    • Voeg je tekst toe in het tekstblok en bewerk de tekst desgewenst.
    • Meer invullen is niet noodzakelijk. Klik alleen nog op--> Opslaan.
  • De eerste keer is de pagina niet gelijk zichtbaaar. Na publicatie kun je de pagina onbeperkt wijzigen en aanvullen. 
 Hierklikken
1252 5385e70f816a2Op de basisschool vond ik schrijven meteen leuk zodra ik de eerste woordjes uit mijn vulpen op papier kreeg. Ik hield ervan om werkstukken te maken, je eigen draai aan iets te geven en jouw naam eronder te mogen zetten. Vol trots gaf ik het dan aan de juf of meester. Ze waren niet altijd even goed maar ik had er lol in en deed het vol enthousiasme. Een paar jaar verder maakte ik thuis mijn eigen nieuwskrant en schreef dagboeken vol met al mijn ervaringen.

Boeken lezen doe ik graag. Alhoewel ik meteen toegeef dat ik niet alles 'kan' lezen. Ik moet een klik hebben met de schrijfwijze.
Ooit hoop ik een eigen boek uit te mogen geven. Ik ben er zelfs een paar jaar geleden aan begonnen maar eerlijk gezegd ben ik nog niet ver.

Mijn zwakke punten? Dat is de tijd ervoor maken om daadwerkelijk je hoofd de ruimte te geven om de fantasie levendig te maken en via het toetsenbord deze tot uiting te laten komen. Ten tweede, de gedetailleerdheid om een verhaal te kunnen schrijven. Ik vind het moeilijk om een scene zeer gedetailleerd uit te kunnen schrijven. Maar ik weet dat ik het kan.

Daarom begin ik hier. Om te leren van jullie en de verhalen die hier gepubliceerd worden. Ik heb inmiddels een paar columns geschreven die op mijn laptop staan te wachten. Ik heb me voorgenomen om er elke week één te schrijven. Dat lukt tot nu toe. Een onderwerp van circa 500 woorden kan ik prima in een tiental minuten schrijven en dat vind ik ook
ontzettend leuk om te doen. Ik hoop ze ooit hier te mogen plaatsen. Dat lijkt me een hele eer. En of ze leuk en/of interessant zijn? Dat weet ik niet. Dat is aan de lezer om te beoordelen. Ik vind het geweldig om te doen, dat is één ding wat in ieder geval zeker is.
Pin It

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Nieuwe leden:

Contact

Contactgegevens:

Nederland:
Schrijverspunt
p/a Molenkampspark 7
7607LD Almelo
Nederland

België
Schrijverspunt
p/a Krijtstraat 47
3770 Riemst
België

Zakelijk:


IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U
t.a.v. Schrijverspunt
KVK : 67629369
Belgie: 0669.636.728
BTW: 857099796B01

Op de website is de nodige informatie te vinden. Veel antwoorden op vragen zijn te vinden bij  'FAQ' . Daarnaast blijft het natuurlijk altijd mogelijk om direct contact met ons op te nemen. Klik hieronder!

Hierklikken

Wil je dat we je bellen? Geef dat dan aan in de e-mail en we bellen je z.s.m. Privacy

Volg ons ook op de sociale media:
twitter facebook instagram linkedin

Webshop Schrijverspunt

Hierklikken120

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Hierklikken120

Uitgever Schrijverspunt

Hierklikken120
Lid worden?
Teksten en beelden op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd - overname alleen met schriftelijke toestemming. © 2017 Schrijverspunt.nl, All Rights Reserved.