Schrijverspunt geeft samen met jou je boek uit!
Ontvang een royalty, geen eigen kosten!
Sprookjeswedstrijd Schrijverspunt
van 1-8-2018 t/m 15-10-2018
Gezocht: columnisten, bloggers en verhalenschrijvers
Kijk bij extra schrijfmogelijkheden
De Zwarte Agenda:te koop in elke boekenwinkel
Ook te bestellen in onze webshop
Gezocht: nieuwe columns voor Schrijverspunt!
Je boek te koop in alle boekwinkels
Voor € 7.50 per maand
Voor schrijvers door schrijvers
Auteur in de Spotlight

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc. Voor de lezer een leuke (eerste) kennismaking. Wil je ook als auteur in de spotlight? Log dan eerst in svp en klik dan hierboven op de mogelijkheid om een artikel toe te voegen.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Rating StarRating StarRating StarRating StarRating Star
 
DannyvanderLindenIk, Danny van der Linden, was al op jonge leeftijd bezig met het schrijven van verslagen en korte verhaaltjes. Inmiddels ben ik een jonge dertiger en is het schrijven een belangrijk deel van mijn leven.

Ik heb de hele dag door ideeen, woorden en zinnen in mijn hoofd. Sommigen zijn bruikbaar. Die schrijf ik op en daar ga ik mee aan de slag.

Deze manier van werken resulteerde in een aantal boeken die tussen 2011 en nu zijn uitgegeven. Hoewel het veelal fictie betreft, merk ik de laatste tijd een grotere interesse in non-fictief werk. Daarom richt ik mij daar in 2014 op.

Ik krijg vaak positieve reacties op mijn schrijfsels en merk dat ik hierdoor weinig behoefte heb aan feedback van anderen. Als ik een tip zou moeten geven aan beginnende schrijvers zou ik zeggen: gewoon beginnen en kijken waar het schip strandt!

Ik hoop nog een aantal mooie boeken te publiceren en daardoor leuke dingen mee te maken!
Dit artikel delen?
Pinit Fg En Rect Red 20
sprookjeswedstrijd

Wil je ons ook ontmoeten op de sociale media?

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018