Auteur in de Spotlight

Ook als auteur in de spotlight (Klik hier!).?

Leden kunnen zichzelf als auteur in de spotlight zetten.
Door eerst in te loggen (zie hoofdmenu) kun je op de volgende button klikken om jezelf als auteur in de spotlight toe te voegen:

Een artikel toevoegen 
  • Vul bij 'Titel' je eigen naam/pseudoniem in.
  • Na publicatie kun je de pagina onbeperkt wijzigen en aanvullen
  • Je inzending is niet gelijk zichtbaar, maar meestal wel dezelfde dag.
Volg ons op Facebook

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
DannyvanderLindenIk, Danny van der Linden, was al op jonge leeftijd bezig met het schrijven van verslagen en korte verhaaltjes. Inmiddels ben ik een jonge dertiger en is het schrijven een belangrijk deel van mijn leven.

Ik heb de hele dag door ideeen, woorden en zinnen in mijn hoofd. Sommigen zijn bruikbaar. Die schrijf ik op en daar ga ik mee aan de slag.

Deze manier van werken resulteerde in een aantal boeken die tussen 2011 en nu zijn uitgegeven. Hoewel het veelal fictie betreft, merk ik de laatste tijd een grotere interesse in non-fictief werk. Daarom richt ik mij daar in 2014 op.

Ik krijg vaak positieve reacties op mijn schrijfsels en merk dat ik hierdoor weinig behoefte heb aan feedback van anderen. Als ik een tip zou moeten geven aan beginnende schrijvers zou ik zeggen: gewoon beginnen en kijken waar het schip strandt!

Ik hoop nog een aantal mooie boeken te publiceren en daardoor leuke dingen mee te maken!
Dit artikel delen?
Pin It
Volg ons op Facebook
schrijfwedstrijd agenda

Wil je ons ook ontmoeten op de sociale media?

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018