Artikelen
Webshop categorieën
Webshop producten
Commentaar
PLG_SEARCH_PAGEBUILDERCKSEARCH
Leden
Zoeken - Inhoud
Wintertijd
Gezocht: nieuwe columns voor Schrijverspunt!
Kijk bij Schrijfactiviteiten
Fijne feestdagen
Ook meedoen aan onze wensactie in december?
Maak kans op een boekenpakket!
Auteur in de Spotlight

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc. Voor de lezer een leuke (eerste) kennismaking. Wil je ook als auteur in de spotlight? Log dan eerst in svp en klik dan hierboven op de mogelijkheid om een artikel toe te voegen.

DannyvanderLindenIk, Danny van der Linden, was al op jonge leeftijd bezig met het schrijven van verslagen en korte verhaaltjes. Inmiddels ben ik een jonge dertiger en is het schrijven een belangrijk deel van mijn leven.

Ik heb de hele dag door ideeen, woorden en zinnen in mijn hoofd. Sommigen zijn bruikbaar. Die schrijf ik op en daar ga ik mee aan de slag.

Deze manier van werken resulteerde in een aantal boeken die tussen 2011 en nu zijn uitgegeven. Hoewel het veelal fictie betreft, merk ik de laatste tijd een grotere interesse in non-fictief werk. Daarom richt ik mij daar in 2014 op.

Ik krijg vaak positieve reacties op mijn schrijfsels en merk dat ik hierdoor weinig behoefte heb aan feedback van anderen. Als ik een tip zou moeten geven aan beginnende schrijvers zou ik zeggen: gewoon beginnen en kijken waar het schip strandt!

Ik hoop nog een aantal mooie boeken te publiceren en daardoor leuke dingen mee te maken!
Dit artikel delen?
Pinit Fg En Rect Red 20

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Rating StarRating StarRating StarRating StarRating Star
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/