Auteur in de Spotlight

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc. Voor de lezer een leuke (eerste) kennismaking. Wil je ook als auteur in de spotlight? Log dan eerst in svp en klik dan hierboven op de mogelijkheid om een artikel toe te voegen.

986 522dd82717854Realiteit reizen.
Als mens en als een voor u vreemde entiteit, reis ik ieder moment weer van mijn wereld door de vele werelden van de anderen. Andere mensen en levensvormen die zich min of meer bewust zijn van hun wereld en die van de anderen. Ik weet niet in hoe verre individuen bewust reizen of dat zij zichzelf nog niet gevonden hebben. Ook weet ik niet in welke kleurrijke realiteiten zij zich veelal bevinden. Ik ken alleen mijn eigen wereld tot in de puntjes. Ik ontdek en creëer de wetten van mijn wereld en ik onderga en heb respect voor de wetten van de werelden van anderen.

Als schrijver schep ik veel vreugde om de processen van het leven en de existentie te beschrijven en ze essentiele woorden te geven. In die zin spreken mijn woorden die ik in mijn tweetal boeken heb opgetekend vanuit ervaringen en belevingen van die ik in mijn gehele leven heb opgedaan. Wat ik vroeger als kind niet kon verwoorden, kan ik nu inzien en deze inzichten bewust beleven en beschrijven.

Mijn ontdekkingen en ervaringen en inzichten op het levensbeschouwelijke vlak wil ik graag delen via mijn boeken. Ik hoop dat mijn woorden mensen iets te bieden hebben en dat ze er van zouden kunnen genieten en er wellicht soms iets van opsteken.

Ik heb zelf veel gelezen in mijn leven en boeken hebben mij altijd verder gebracht!

In 28 november 2011 werd mijn droom werkelijkheid en heb ik mijn eerste boek uit laten geven getiteld De wet van de spontaniteit.

In dit werk zat echt al mijn gevoelens van ongerijmdheid en onbegrip naar mijn cultuur toe als ook mijn waarheid omtrent het bestaan en alles wat is.

Na enige jaren verder ben ik na vele intuitieve momenten op het punt gekomen waarop ik meer begrip heb mogen ontvangen van de wereld waar ik deel van uit maak.

Door inspiratievolle momenten en enkele openbaringen die ik mocht ontvangen heb ik een nieuw boek geschreven.

Realiteit Reiziger is haar naam.

Dit werk gaat dieper op de materie in dan mijn eerste boek.
Ik merk door de tijd heen dat ik als schrijver en woordenkunstenaar verder ben gekomen op mijn schrijversweg.

Mijn laatste werk is vanaf heden te verkrijgen bij de reguliere boekhandel en bij bol.com en andere internetwinkels.

Affijn, ik ervaar mijn lieve leventje zijnde enerverend en spannend en avontuurlijk en vanuit een diepgaande verwondering leef ik in het heden en aanvaard het verleden en leef ik de beloftevolle toekomst tegemoet.

Ik wens u allen liefde en licht toe, en dat u dat mag vinden wat u vergat te zoeken.

Vriendelijke groet van JH ( schrijversnaam voor Jan Homan)

De wet van de spontaniteit
ISBN: 9789048421954

Realiteit Reiziger ISBN: 9789491439520

Dit artikel delen?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap