Auteur in de Spotlight

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc. Voor de lezer een leuke (eerste) kennismaking. Wil je ook als auteur in de spotlight? Log dan eerst in svp en klik dan hierboven op de mogelijkheid om een artikel toe te voegen.

WouterGrootenboerSoms vragen mensen mij wel eens: “Zeg Wouter, kamp jij wel eens met een zogenaamde writersblock?” Ik antwoord dan altijd naar waarheid met een: “Nee”.
Want voor het schrijven van boeken, ben ik in de wieg gelegd.

Mijn naam is Wouter Grootenboer. Op mijn tiende besloot ik de verhalen in mijn hoofd op papier toe te vertrouwen. Er volgde een manuscript – en niet veel later een boek. Jaren verstreken en m’n tweede boek werd uitgegeven. Inmiddels werk ik aan mijn derde boek, waar ik nu al flink mee bezig ben.

Ik hou me ook bezig met het vertalen, corrigeren en redigeren van boeken. Andere schrijvers help ik graag een handje als zij ook aan hun manuscripten werken. Het ondertitelen van films vind ik ook geweldig, het heeft tenminste ook met taal te maken.

‘k Heb nog niet zo’n grote hoeveelheid boeken geschreven als andere auteurs hier, maar hoop dat in de toekomst wel te gaan doen. Ik hou van schrijven, evenals de Nederlandse taal.

Groet,
Wouter.

Dit artikel delen?

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap