auteurindespotlight938x200

RaymondZachariasseMijn naam is Raymond Zachariasse en ik noem mijzelf een creatief schrijver. Dit houdt in dat ik naast het schrijven ook teken en graag deze twee combineer.

Al sinds de lagere school teken ik en verzin daarnaast allerlei avonturen. Pas op latere leeftijd heb ik echt wat gedaan met het laatste en nu is mijn eerste kinderboek "Het niet zo gewone leven van Flora Bellefleur" een feit.

Het boek is gedeeltelijk gebaseerd op mijn eigen jeugd en het liefst verwerk ik veel van mijzelf in mijn boeken en hoop er mensen mee te inspireren. Mijn directe omgeving reageert in ieder geval positief op mijn boek en ik hoop iedereen in de directe toekomst weer te kunnen verrassen met nieuwe spannende verhalen.
Als schrijversvoorbeelden noem ik Roald Dahl en J.K. Rowling. Zij verwerken fantasie met een vleugje humor en originele ideeën. Dit is iets wat ik ook probeer te doen in mijn verhalen.
Als schrijver ben je altijd bezig. Schrijven is niet iets wat ik elke dag doe, maar in mijn hoofd bruist het van de ideeën die een verhaal zoeken. Overal waar ik kom, doe ik inspiratie op en meestal probeer ik die inspiratie te vangen in een paar steekwoorden om ze later te kunnen verwerken in een verhaal. Het is een moeizaam proces, maar als het verhaal echt een boek is geworden, dan kan ik alleen maar terugkijken op een lange en erg bevredigende weg. Eentje die ik maar wat graag nog een keer wil nemen.
Een advies voor andere beginnende schrijvers is dan ook om gewoon door te gaan met schrijven en vooral jezelf te blijven. Je zult altijd tegenslagen vinden op je weg, maar ook de beloning komt er altijd. Het maakt niet uit als de teksten niet helemaal perfect zijn. Het gaat om de voldoening die je er zelf uithaalt. Er zijn boeken vol geschreven met regels over het schrijven, maar uiteindelijk is het verhaal je eigen verhaal, je eigen kindje. En het belangrijkste is dat je er zelf achter staat.
Ik heb nog wat verhalen op stapel staan. Ook een vervolg voor Flora Bellefleur. En er is zelfs een idee voor een "volwassen" roman, maar het meeste zal toch geschreven worden voor kinderen, omdat zij de toekomst hebben en nog het meest zichzelf zijn.
Net zoals de meeste schrijvers hoop ik toch enige bekendheid te verwerven. In een klein land als Nederland is dat niet zo eenvoudig, maar je weet nooit hoe een koe een haas vangt. Het leven zit vol verrassingen en zolang ik doe wat ik echt leuk vind, ga ik er mee door.
Ik ben ook aanwezig op het World Wide Web en kan onder andere gevonden worden voor twitter op @RZachariasse en via http://raymondzachariasse.wordpress.com/.

Pin It

Nieuwe leden van Schrijverspunt

Meedoen schrijfactiviteit, Lezer
Meedoen schrijfactiviteit, Lezer
Schrijver, Meedoen schrijfactiviteit, Lezer
Schrijver, Meedoen schrijfactiviteit
Onze boekentips
Nieuwe leden:
Meedoen schrijfactiviteit, Lezer
Meedoen schrijfactiviteit, Lezer

Contact

Contactgegevens:

Nederland:
Schrijverspunt
p/a Molenkampspark 7
7607LD Almelo
Nederland

België
Schrijverspunt
p/a Krijtstraat 47
3770 Riemst
België

Zakelijk:


IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U
t.a.v. Schrijverspunt
KVK : 67629369
Belgie: 0669.636.728
BTW: 857099796B01

Op de website is de nodige informatie te vinden. Veel antwoorden op vragen zijn te vinden bij  'FAQ' . Daarnaast blijft het natuurlijk altijd mogelijk om direct contact met ons op te nemen. Klik hieronder!

Hierklikken

Wil je dat we je bellen? Geef dat dan aan in de e-mail en we bellen je z.s.m. Privacy

Volg ons ook op de sociale media:
twitter facebook instagram linkedin

De webwinkel van Schrijverspunt

Voor bezoekers en leden van Schrijverspunt, maar m.n. ook voor deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij en auteurs waarvan Schrijverspunt de uitgever is hebben we naast deze website ook een online winkel.

klikhier om onze webwinkel te bezoeken!

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Schrijverspunt Clusteruitgeverij heeft als motto niet voor niets "Voor schrijvers, door schrijvers". Als clusteruitgeverij hanteren we daardoor vrijwel altijd de laagste tarieven. Een clusteruitgeverij - het woord zegt het al - clustert titels van zelfuitgevende auteurs en kleine uitgeverijen bij de aansluiting bij CB. Door het volume worden de kosten door meerdere deelnemers gedragen.

klikhier om Schrijverspunt Clusteruitgeverij te bezoeken!

Uitgever Schrijverspunt

Naast schrijversplatform en clusteruitgeverij is Schrijverspunt zelf ook uitgever. Onze missie is om debuterende en nog onbekende auteurs een kans te geven. We vinden namelijk élk voltooid manuscript een prestatie en de moeite waard om gelezen te worden.

klikhier om naar uitgever Schrijverspunt te gaan!
Teksten en beelden op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd - overname alleen met schriftelijke toestemming. © 2017 Schrijverspunt.nl, All Rights Reserved.