Auteur in de Spotlight

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc. Voor de lezer een leuke (eerste) kennismaking. Wil je ook als auteur in de spotlight? Log dan eerst in svp en klik dan hierboven op de mogelijkheid om een artikel toe te voegen.

Na een beetje aansporing van mijn partner deed ik mee aan verschillende schrijfwedstrijden in België en Nederland. Mijn motivatie en passie namen alleen maar toe wanneer ik op de longlist van de wedstrijd het kerstdiner van Schrijven Online terechtkwam. Eerder dit jaar won ik 55 woorden, een initiatief van Schrijverspunt. Een van mijn verhalen, Claustrofobie, werd publiekswinnaar in een wedstrijd van Sweek. Naast mijn fulltimebaan als groeples coördinator en lesgever bij een fitnessclub in Edegem, besteed ik het meeste van mijn vrije tijd achter de moderne schrijftafel: mijn computer. Wekelijks ga ik aan de slag voor mijn cursus korte verhalen. Wanneer ik onderweg ben, heb ik steeds mijn notitieboekje bij om mijn nieuwe ideeën in te noteren. Net zoals sporten zijn lezen en schrijven voor mij een uitlaatklep waardoor ik tot rust kom. Ik hou enorm van spannende boeken van auteurs zoals Gerard Nanne, Anne Nicolai, Paula Hawkings en Wilbur Smith. Mijn debuut is een thriller getiteld Egyptisch blauw.
Dit artikel delen?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap