Auteur in de Spotlight

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc. Voor de lezer een leuke (eerste) kennismaking. Wil je ook als auteur in de spotlight? Log dan eerst in svp en klik dan hierboven op de mogelijkheid om een artikel toe te voegen.

Wie is Bea?
Dat ga ik u vertellen! Bea is een jonge vrouw van bijna middelbare leeftijd. Voor sommigen oud, maar ik voel me jong! Heb het geluk vier keer moeder te mogen zijn geworden van vier bijzondere prachtige dames. Ondertussen 31, 27, 23 en bijna 21 jaar jong. Ook stiefmama van drie leuke jongens! 22, 19 en 11 jaar jong.
Bonusmama ben ik ook nog van een mooie dame van 30 jaar jong welke een mooie bonuskleinzoon aanbracht. Een bezig baasje ben ik ook. Als ik niet met mijn familie doorbreng ben ik zeer actief als vrijwilligster in het plaatselijke Wijkhuis. Als keuken koningin! Daarnaast schrijf ik en heb ik vier bundels onder eigen beheer uitgebracht.
Graag zou ik weer uitkomen maar t liefst natuurlijk onder een uitgever. Pennevruchten die tot nu toe uit mijn pen voortvloeiden zijn:
2000 Mijn trots, Mijn passy.  Levens en liefdes gedichten.
2005 Le Moulin Rouge.  Liefdes en licht erotische gedichten.
2007 Uit passy geboren, "een nieuw begin" Gedichtjes voor op een geboorte kaartje of voor felicitatie bij geboorte.
2010 Petertje en de vliegende schommelbank.
Mijn 1e kinderboek waar binnenkort een vervolg op de wereld invliegt.
Wil je meer weten?? Schroom niet en sla wat aanslagen op je toetsenbord en klik op versturen :-)
Dit artikel delen?

Graag je mening

Dit artikel is passend in deze rubriek - 1 stemmen
10
Dit artikel handhaven (tzt NIET verwijderen)? - 0 stemmen
00
%

Elk kwartaal verwijderen we een aantal artikelen. HELP ONS MET KIEZEN. Je kunt ons helpen door je mening te geven. Zo heb je invloed op de inhoud van Schrijverspunt.Je kunt ook een reactie geven.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap