Auteur in de Spotlight

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc. Voor de lezer een leuke (eerste) kennismaking. Wil je ook als auteur in de spotlight? Log dan eerst in svp en klik dan hierboven op de mogelijkheid om een artikel toe te voegen.

Tijd voor een column?
Roel VerdonschotBen ik een schrijver? Dat weet ik eigenlijk nog niet.

Het staat vast dat ik veel schrijf en het met plezier doe. Ik wil verhalen vertellen en de wereld iets leren waarvan ik denk dat het belangrijk is. Maar ja, dat doen beeldhouwers, schilders, dansers, muzikanten en vertellers ook. Misschien dat ik me nog wel ooit verdiep in de vaardigheden die nodig zijn om op die manier mijn verhaal te kunnen doen. Maar voor nu gaat me dat nu eenmaal het beste af door mijn ideeën vorm te geven met pen en papier.

Mijn schrijverscarrière ligt nog open. Mijn roots liggen in een zakelijke omgeving. En onder schrijven versta ik dus ook het bedenken van een zakelijke tekst voor in een brochure of een website. Een juridische tekst die klopt en waar je geen speld tussen krijgt. Of een sollicitatiebrief waarin je de motivatie echt voelt. Kijk maar eens op mijn website wat ik in zakelijk opzicht kan betekenen: www.ondernemersgevoel.nl.

Maar ik heb gemerkt dat ik het wel prettig vind als ik mijn gevoel in het schrijven kwijt kan en er de kanten van de menselijkheid in mag verwerken. In dat opzicht hoop ik dat ik in de toekomst nog veel kansen krijg om mijn creativiteit te kunnen benutten waarmee ik zakelijkheid en menselijkheid naast en door elkaar probeer te laten bestaan. Want iedere tekst, ongeacht het doel of de context, is geschreven door een mens en wordt enkel door mensen gelezen.


Groet,

Roel Verdonschot
Dit artikel delen?
Pinit Fg En Rect Red 20

Graag je mening

Dit artikel is passend in deze rubriek - 1 stemmen
10
Dit artikel handhaven (tzt NIET verwijderen)? - 1 stemmen
01
%

Elk kwartaal verwijderen we een aantal artikelen. HELP ONS MET KIEZEN. Je kunt ons helpen door je mening te geven. Zo heb je invloed op de inhoud van Schrijverspunt.Je kunt ook een reactie geven.

Rating Star BlankRating Star BlankRating Star BlankRating Star BlankRating Star Blank
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/