Auteur in de Spotlight

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc. Voor de lezer een leuke (eerste) kennismaking. Wil je ook als auteur in de spotlight? Log dan eerst in svp en klik dan hierboven op de mogelijkheid om een artikel toe te voegen.

Bekijk de actuele schrijfwedstrijden

Avatar2890 Fc6d618586fd7db5b24919a1be3f9ee8Ik stel mezelf graag even voor: Ik ben Judith Evelien, woonachtig in Amsterdam, mama van drie meisjes en dochter van een mama die tien jaar geleden uit het leven stapte. Dit zijn tegelijk onderwerpen waar ik veelvuldig over schrijf. Maar in principe haal ik uit heel veel, alledaagse of niet alledaagse dingen mijn inspiratie.
Ik schuw er niet voor om met felle pen te schrijven, maar ben ook niet vies van klein, kwetsbaar en subtiel. Grove humor is, samen met Redbull (hoe slecht!), mijn guitly pleasure. Ik kan niet zonder humor, sarcasme, kwetsbaarheid, fotograferen en schrijven! Dat laatste doe ik veelvuldig op mijn eigen Facebookpagina en op verschillende fora. Onlangs bracht ik mijn eigen boek uit: 

'Koppzorgen', dit is autobiografisch en gaat over het opgroeien met mijn psychische zieke moeder, de band die wij beiden zo graag wilden, maar die er nooit kwam door haar ziekte. Uiteindelijk stapt ze uit het leven. Dit is het verhaal in een notendop, maar is nog veel dieper en gedetailleerder.

Mijn missie is om psychische kwetsbaarheid, depressie en suïcide meer bespreekbaar te maken, niemand zou in eenzaamheid moeten lijden! Het schrijven van mijn boek was een intens proces en liet me weer heel ver terug voeren en herbeleven. Het was een hels karwei, maar wat ben ik enorm blij en trots dat ik dit toch door heb gezet. De reacties die ik tot dusver kreeg, leverden waardevolle gesprekken op. Maar ook herkenning en erkenning. Alleen dat al, was het meer dan waard om zo met mijn billen bloot te gaan. Want dat was het schrijven van dit boek absoluut! 

Benieuwd naar mijn boek Koppzorgen?
Deze is verkrijgbaar op www.boekenbestellen.nl/boek/koppzorgen. Maar ook op bijvoorbeeld Bol.com en Bruna.nl is het verkrijgbaar en in de boekenwinkels is het op bestelling verkrijgbaar. 

Dit artikel delen?
Pinit Fg En Rect Red 20

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Rating StarRating StarRating StarRating StarRating Star
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/